(P) Sfaturi pentru găsirea unei rochii de mireasă pe gustul tău

0
88
rochii de mireasa

Odată cu primirea inelului de logodnă se dă startul unei lungi aventuri – plănuirea în cel mai mic detaliu a unei nunți deosebite. Alegerea tuturor elementelor ce o compun, de la restaurant și biserica în care va avea loc ceremonia religioasă, până la tort, fotografi și, desigur, rochia de mireasă perfectă, o nuntă poate părea complicată și obositoare.

În timp ce multe dintre aceste lucruri pot fi aranjate ușor, unul dintre ele va rămâne o mare provocare – găsirea rochiei potrivite. De aceea, pentru ca această experiență să rămână o amintire plăcută, este recomandat să începi din timp căutarea ei.

Îmi doresc o rochie de mireasă tip sirenă. Dar oare mi se potrivește?

În mintea ta, rochia de mireasă perfectă a început să capete formă încă din copilărie. Dar acum, ajunsă în fața faptului împlinit, parcă acea rochie tip sirenă, în care visai că pășești către altar, nu se mai potrivește atât de bine stilului tău.

Fă un exercițiu de imaginație. Alege patru-cinci adjective prin care să descrii rochia visurilor tale și notează-le undeva. Când ajungi în magazinul dorit, spune-le vânzătoarei sau croitoresei și vei vedea că totul va fi mult mai simplu.

Sunt mii de modele de rochii de mireasă. Ce să aleg?

Sunt mii de modele de rochii de mireasă pe piață, însă nu toate ți se potrivesc. Oricum, multitudinea aceasta poate fi aranjată în câteva categorii mai mari:

  • Rochii de mireasă stil prințesă – sunt ideale pentru femeile cu șolduri mai mari, accentuând talia și evidențiind frumos bustul;
  • Rochii de mireasă în A – sunt potrivite pentru orice tip de siluetă, rochia urmărind discret liniile corpului în partea de sus pentru a coborî, apoi, spre podea cu o eleganță desăvârșită;
  • Rochii de mireasă Empire – având o talie înaltă, ele crează iluzia optică a unor picioare mai lungi și mai suple, fiind ideale pentru mignone;
  • Rochii de mireasă tip sirenă – fiind cele mai senzuale rochii, acestea conturează perfect silueta în formă de clepsidră, aducând eleganță și încredere purtătoarei;
  • Rochii de mireasă drepte – sunt perfecte pentru miresele discrete și elegante, oferind un plus de înălțime celor mai mici de statură.

Fiecare stil de rochie are propriile caracteristici, de aceea este important să probezi cât mai multe modele pentru a vedea ce s-ar potrivi mai bine siluetei tale.

Căutarea rochiei de mireasă ideale este o experiență unică. Cu cine o împărtășesc?

Sigur te-ai gândit că în căutarea rochiei perfecte îi vei lua cu tine pe toți cei dragi și nu credem că sunt puțini deloc.

Totuși, este recomandat să fii puțin egoistă și să reduci echipa la un număr mai mic de 10 persoane, deoarece acestea vor avea o influență mare asupra alegerii pe care urmează să o faci.

Este important ca, în fond, aceasta să fie a ta și să te facă să te simți fericită, emoționată și încrezătoare.

Există rochii de mireasă simple și rochii de mireasă opulente. Ce să aleg?

Rochiile de mireasă simple vor fi mereu la modă și nu au cum să dea greș. Asta nu înseamnă că o rochie cu mai multe detalii și accesorii spectaculoase nu este frumoasă. Toate sunt, însă este important ca ceea ce alegi să ți se potrivească.

Indiferent că vei opta pentru un model simplu și elegant sau pentru unul extravagant și sexy, îți vei da seama că este cel ales dacă în momentul în care îl vei proba va așterne pe chipul tău cel mai frumos și mai sincer zâmbet.

Pe piață există rochii de mireasă ieftine și rochii de mireasă extrem de scumpe. Cât să aloc pentru o rochie?

Nu există un buget corect atunci când vorbim de cel mai important moment din viața unei femei. Acesta trebuie stabilit în funcție de posibilități însă, ține cont de ceva: dacă ai găsit rochia mult visată și a depășit puțin bugetul propus, nu lăsa o sumă de bani să te despartă de sentimentul minunat pe care aceasta ți-l oferă.

Așadar, prețul unei rochii de mireasă nu contează atât de mult, ci modul în care aceasta te face să te simți.

Există numeroase locuri de unde pot achiziționa o rochie de mireasă. De unde este recomandat să cumpăr?

Locul de unde îți vei achiziționa rochia de mireasă depinde strict de tine. Existând un număr mare de magazine fizice și magazine online, îți va fi ușor să găsești ceea ce se pretează nevoilor tale.

Vera Sposa este un paradis al rochiilor de mireasă selectate cu grijă pentru a face față exigențelor oricărei femei. Croiuri perfecte, cele mai fine țesături, detalii incredibile și accesorii premium se unesc într-o colecție impresionantă pe vera-sposa.ro, special pentru tine.

Modelele de rochii de mireasă disponibile poartă semnătura unor case de modă celebre, recunoscute la nivel internațional: Galia Lahav, Rosa Clara, San Patrick, White One, La Sposa sau Demetrios.

Vera Sposa te așteaptă în showroomul din București pentru a descoperi cele mai rafinate rochii de mireasă și pentru a o găsi pe cea care te va face să te simți impecabil în ziua nunții.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here