(P) Simbolul luxului frantuzesc la H&M

0
235

Una dintre cele mai asteptate colaborari ale momentului este, cu siguranta, cea dintre H&M si Balmain. Printr-o colectie capsula, H&M va aduce mai aproape de orice pasionat de moda din lume stilul energic si haute al pieselor consacrate ale casei pariziene.

Cu detalii opulente si linii couture, din materiale somptuoase, precum catifeaua si pielea, cu taieturi sexy, multiple aplicatii si accesorii bold supradimensionate, piesele transpun perfect chintesenta esteticii designerului Olivier Rousteing. Colectia Balmain x H&M include haine si accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati, fiecare inzestrate cu maiestria executiei si a contururilor puternice, emblematice pentru casa Balmain.

Pentru imaginile campaniei de promovare a colectiei, Olivier Rousteing le-a ales pe top modelele Kendall Jenner, Gigi Hadid si Jordan Dunn sa intruchipeze idealul viziunii sale glamorous.

Descoperiti in videoul de mai jos piesele preferate din colectia BALMAIN x H&M ale redactorului-sef, Andrei Iovu, si ale fashion editorului, Lil Bulgac.

Alegerile BAZAAR

Din colectia pentru femei

Cercei – 129 lei, geanta – 799 lei, bluza cu aplicatii – 1.399 lei, pantaloni – 299 lei, sandale – 599 lei

Din colectia pentru barbati

Sacou – 1.999 lei, pantaloni – 999 lei, ghete – 699 lei, tricou – 129 lei, fes – 59,90 lei

Colectia va fi disponibila din 5 noiembrie in magazinele H&M din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City, precum si online, pe hm.com/Balmain. Pana atunci aveti posibilitatea de a va alege piesa preferata de pe hm.com si de a o distribui pe social media folosind #HMBALMAINATION

Foto: H&M

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here