(P) Spa-experience în confortul casei tale. Șase motive să încerci plasturii pentru ochi ai Lorei

1
plasturi cu hidrogel

Frumusețea înseamnă nu atât trăsături deosebite, cât, mai ales, o piele îngrijită. Pentru a-ți menține tenul proaspăt și elastic trebuie să îi oferi ceea ce are nevoie: hidratare și substanțele active care să-l hrănească și să-l mențină tânăr și catifelat. Lora, o vedetă care știe ce efect au asupra pielii produsele de makeup pe care le folosim zilnic, îți propune o nouă gamă de cosmetice și plasturi cu hidrogel pentru un aspect proaspăt al pielii din jurul ochilor.

La aparițiile sale pe scenă, în studiourile televiziunilor, când stă de vorbă cu fanii în direct pe rețelele de socializare, Lora are un look proaspăt chiar și atunci când nu poartă „masca” machiajului. Secretul ei? Cosmeticele potrivite, care ajută pielea să aibă o textură și un aspect perfecte și după o zi lungă și obositoare, și la primele ore ale dimineții. Lora a fost mereu interesată de cosmetice și a acumulat multă experiență în privința acestor produse de-a lungul carierei sale muzicale. Anul trecut a decis să lanseze propriul brand de skin care, Girls Own Cosmetics. Primul produs a fost crema de față Go Beautiful, iar după succesul de care s-a bucurat, a lansat, recent, plasturii cu hidrogel pentru ochi Go Beautiful, care au început deja să cucerească publicul feminin.
plasturi hidrogel

Cum funcționează plasturii cu hidrogel

Cu ajutorul patch-urilor cu hidrogel poți avea parte de o experiență spa chiar la tine acasă; la finalul „ședinței” îți vei simți pielea din jurul ochilor revigorată, mai proaspătă și mai frumoasă. Trendul acestor plasturi cu hidrogel a apărut în Asia, iar Lora se numără printre vedetele care s-au îndrăgostit rapid de acest tip de produs. După lansarea liniei proprii de cosmetice, artista a vrut să împărtășească și cu româncele ei dragi secretele acestor plasturi cu hidrogel, iar acum este bucuroasă să îi ofere. Secretul plasturilor cu hidrogel este faptul că sunt făcuți dintr-un material ce nu permite evaporarea ingredientelor active, care vor fi, în schimb, eliberate treptat în piele.
plasturi hidrogel

De ce să folosești plasturii pentru ochi ai Lorei

Plasturii pentru ochi Go Beautiful au efect anti-îmbătrânire și de revitalizare a pielii. Zona ochilor este una mai sensibilă decât restul fetei; pielea este mai subțire și tocmai de aceea aici apar și primele semne ale trecerii timpului, dacă nu o îngrijim cu atenție. Una dintre principalele substanțe active din plasturii cu hidrogel ai Lorei este MultiSal Retinol, o formă de retinol dublu încapsulat, cu eliberare controlată și treptată în piele. Formula a fost dezvoltată de specialiști de la un laborator din SUA, care au constatat că ajută la reducerea vizibilă a ridurilor fine din jurul ochilor după numai doua săptămâni de folosire. Retinolul dublu încapsulat va conferi pielii din jurul ochilor luminozitate și un tonus mai bun. Pentru o privire care va atrage mereu atenția celor din jur este nevoie ca și pielea din jurul ochilor să arate impecabil. „Extractul de trandafir are efect antioxidant și de vitaminizare; în plus, contribuie la recăpătarea volumului și elasticității pielii, având și proprietăți anti-îmbătrânire și anti-inflamatorii”, spune Lora.

Alte ingrediente din acești plasturi cu hidrogel sunt vitamina B3 (niacinamide), care contribuie la estomparea liniilor fine și a ridurilor și la micșorarea porilor; acest element are rolul de a proteja pielea de factorii de mediu care o pot „agresa” și de a restaura, totodată, bariera protectoare. La regenerarea și protejarea pielii contribuie și vitamina E, un antioxidant puternic, dar și hialuronatul de sodiu, gratie calităților sale puternic hidratante. Cu o moleculă mai mică decât a acidului hialuronic, hialuronatul de sodiu are capacitatea de a penetra straturile adânci ale pielii, care își va recăpăta elasticitatea și textura. Pielea din jurul ochilor se va simți mai fină și mai netedă după doar câteva utilizări ale plasturilor. „Hidrogelul poate reține lichide de până la 500 ori greutatea să și previne evaporarea serum-ului cu care este infuzat. În același timp este aderent pe piele și îi permite acesteia să absoarbă toate substanțele nutritive. Avem astfel o doză de ingrediente active extrem de benefice “livrate” într-o zonă aleasă prin simpla poziționare a plasturilor pe aceasta”, spune Lora.

Deşi plasturii te vor încântă cu siguranță încă de la prima folosire, este important de știut că datorită activelor puternice din compoziție, ei se utilizează de două sau trei ori pe săptămână, în ședințe de 10-15 minute. Comenzile de plasturi, dar și cele pentru crema Go Beautiful pot fi plasate în magazinul online.

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here