(P) TEZYO, alaturi de Dana Rogoz, lanseaza campania „Pantofi cu Atitudine”

0
169

TEZYO, noul concept OTTER Distribution, alaturi de fashion blogger-ul Dana Rogoz, a lansat campania nationala „Pantofi cu Atitudine”.

tezyo_pantofi_cu_atitudine

TEZYO  promoveaza ideea ca o tinuta bine aleasa influentaza pozitiv atat atitudinea persoanei care o poarta, precum si a celor din jur. “Cred cu tarie in ideea ca atitudinea este importanta si te ajuta sa duci la bun sfarsit fiecare proiect. O tinuta ireprosabila, completata de pantofii potriviti, este esentiala pentru a avea succes si sustin ideea lansata de TEZYO, de a aduce in atentia publicului importanta motivatiei si atitudinii, pentru a obtine rezultatele dorite„ a declarat Dana Rogoz.

tezyo_3

Marcam  debutul noii campanii cu deschiderea celui de-al 7-lea magazin TEZYO, in complexul Palas Mall Iasi. Aceasta deschidere a fost sustinuta de un eveniment special, o prezentare de moda „Shoes on stage”,  in cadrul careia invitatii au putut admira outfit-uri in tendinte, puse in evidenta de pantofii cu atitudine de la TEZYO.

tezyo_7

In premiera nationala, indragitul brand de incaltaminte si marochinarie ALDO se regaseste acum in noul magazinul multibrand TEZYO.

TEZYO este un magazin multibrand ce ofera articole de incaltaminte si genti pentru toate stilurile, de la cel office pana la cel fashion sau urban sport. Inca de la demararea proiectului, s-au asociat acestuia si analistul de moda Alin Galatescu, precum si Carmen Bruma si Marta Usurelu, doua femei de succes in business şi showbiz.

tezyo_5

La achizitionarea  articolelor de incaltaminte sau produselor de marochinarie din magazine sau de pe www.tezyo.com, clienţii pot castiga o excursie in capitala modei, Milano, precum si trei kit-uri de pantofi si genti asortate, fiecare kit continand trei perechi de incaltaminte si trei genti.

Campania „Pantofi cu Atitudine” se desfasoara la nivel national, in toate cele 7 magazine TEZYO, in contextul prezentarii colecţiei de toamna – iarna 2016/2017.

tezyo_6

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here