(P) The list: 5 accesorii în tendințe pentru o vacanță fierbinte

0
iqos

Pregătește-ți din timp bagajul pentru cea mai lungă vacanță a anului, cu ajutorul ghidului nostru de accesorii hot și în tendințe!

De la noua generație de ochelari de soare supradimensionați până la cele mai extravagante accesorii de păr, bifează mai jos piesele necesare unui concediu de neuitat!

  1. Ochelari de soare… la superlativ

Dacă anul acesta ți-ai completat garderoba cu cele mai mici și discrete perechi de ochelari de soare în stil nouăzecist, am o veste pentru tine: începând cu sezonul cald, revin la putere formele mari, oversized și atipice. Partea buna este că ai de unde alege: de la formele aproape extraterestre, de inspirație sport și până la clasicele rame rotunzi sau cat-eye, acest comeback e unul care sigur va reuși să te mulțumească și pe tine.

  1. Genți în exces!

În ceea ce privește tendințele în materie de genți, sezonul acesta, podiumurile au fost cucerite mai degrabă de styling-ul imprevizibil al marilor case de modă, și nu neapărat de siluete per se: designerii au accesorizat ținute diverse cu – nu una, ci două – genți. Fie că optezi pentru două poșete identice sau că alegi să te joci cu volumetria și texturile a două genți diferite, un lucru e sigur: vei avea suficient loc pentru toate lucrurile esențiale pe care le vei lua cu tine în concediu, indiferent de destinație!

  1. Gadget-ul inovator pentru încălzirea tutunului

Dacă ești fumător, renunță la țigările convenționale și ia cu tine un dispozitiv inovator de încălzire a tutunului. IQOS promite să lase mai puține mirosuri neplăcute și niciun pic de fum, astfel încât hainele tale vor fi întodeauna impecabile. În plus, pentru că nu arde tutunul, IQOS elimină riscul de a-ți arde piesele vestimentare preferate pentru ca tu să te poți relaxa fără probleme. Promite-ți, deci, o vacanță fără griji!

  1. Drama Queen – accesorii de păr intrigante

Pălării gata să acapareze plajele și nu numai, precum și agrafe supradimensionate – așa arată tendințele sezonului în materie de accesorii de păr. Cu cât mai mare, cu atât mai bine, deci nu ai cum să dai greș cu o pereche de clame mari, cu perle, sau cu o bentita ultra-lată, în stilul celor purtate de Brigitte Bardot.

  1. Reîntoarcea platformelor

Dacă vorbim despre pantofi, silueta preferată a sezonului sunt sandalele cu platformă, de care, vrei, nu vrei, nu vei avea cum să scapi vara aceasta. Gândește-te, deci, la iconicele platforme semnate Miu Miu sau, dacă nu ești adepta tocurilor, la sandalele de inspirație japoneză, cu talpă dreaptă și înaltă.

 

 

 

Sursă foto: IQOS

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here