(P) THE Urban BRUNCH by FUMETTO

0
207

Daca toate capitalele importante ale lumii exceleaza la capitolul petrecerilor de zi, cu denumirea putin alterata de la sensul initial de BRUNCH, nici Bucurestiul nu putea sa ramana in urma. Restaurantul FUMETTO organizeaza singurul BRUNCH lunar ce incepe putin dupa miezul zilei, in jur de 14:00, si dureaza pana la mijlocul noptii (acum intelegeti de ce intelesul  notiunii de brunch a fost putin alterat).

O duminica pe luna, FUMETTO aduna la un loc, langa Piata Victoriei, pe strada Buzesti la numarul 55, oameni frumosi, la moda, atat din domeniile artistice ale societatii moderne, cat si din domenii ale stiintelor exacte precum bancheri, agenti de brokeraj sau avocati.

BRUNCH-ul FUMETTO este un brunch “with a booze” datorita melodiilor vibrante mixate de Giannis Radu, un DJ cu experienta pe zona de DAY TIME PARTY in St.Moritz, St.Tropez si alte locuri de referinta, iar preparatele de la open buffet – specific oricarui BRUNCH – sunt atent preparate sub indrumarea celor doi chefi ai restaurantului FUMETTO: Aldo Pinto, cu o vasta experienta in bucatarie italieneasca (avand in CV locatii din sudul Italiei, Forte de Marmi, Grosetto, Siena, dar si Suedia sau Spania), si Dan Gavrile, un bucatar cu experienta pe zona de restaurante hoteliere de 4 si 5 stele, dar si boutique restaurante.

Totul se petrece intr-o atmosfera cu note de Art Deco italienesc si influente de Mid-Century american, atmosfera conceputa special pentru clientii FUMETTO de catre arhitectul LAURENTIU STANESCU si echipa sa de la Laboratorul de Arhitectura.

Cu alte cuvine, un loc ce nu trebuie ratat, atat pentru BRUNCH-urile de duminica cu o frecventa lunara, cat si pentru dinner party-urile saptamanale din serile de joi, vineri si sambata.

NEXT BRUNCH – 22 of November – Starting 2:00 PM

Restaurant FUMETTO – Piata Victoriei – Buzesti 55 – Booking +40752708802

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here