(P) Țigla metalică Umbrella® oferă rezistență, durabilitate și aspect deosebit

0
66
tigla metalica

Alegerea tipului de învelitoare pentru acoperiș este o sarcină grea, ce necesită o documentare atentă și o cântărire corectă a opțiunilor existente. Pe piață se găsesc nenumărate tipuri de învelitori, de la cele din țiglă ceramică, la cele din țiglă din beton, șindrilă bituminoasă, policarbonat sau țiglă metalică.

Aceasta din urmă a devenit din ce în ce mai apreciată datorită numeroaselor sale calități. Aspectul deosebit, gama variată de culori disponibile, rezistența la intemperii și durata lungă de viață fac ca țigla metalică se se situeze pe un loc înalt în topul celor mai bune materiale destinate învelirii acoperișurilor. Mulți specialiști în domeniul construcțiilor afirmă chiar că s-ar situa pe primul loc datorită raportului calitate-preț excelent.

RoofArt – soluții durabile pentru acoperișuri moderne

RoofArt este prezentă în România din anul 2001 și pune la dispoziție soluții durabile pentru acoperișuri, de la țiglă metalică și sisteme pluviale, la accesorii de tinichigerie specifice, precum coame, racorduri și dolii, necesare obținerii unor rezultate excelente atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Compania brașoveană investește permanent în dezvoltarea produselor sale și asigură un nivel superior de calitate a produselor:

 • Materia primă folosită în producția sistemelor de învelitori este furnizată, în principal, de marele concern scandinav SSAB;
 • Liniile de producție și utilajele profesionale utilizate sunt de origine finlandeză, mărcile Samesor și Macring.

Acoperișuri din țiglă metalică Umbrella® – calitate la standarde nordice

Țigla metalică Umbrella® este unul dintre produsele vedetă ale companiei RoofArt și reprezintă o alegere ideală pentru persoanele care doresc un acoperiș rezistent, durabil și plăcut din punct de vedere estetic. Ea se găsește în două variante: țiglă metalică Umbrella® clasică și țigla metalică Umbrella® dublu-modulară.

Tigla metalică Umbrella® clasică:

 • Are o lungime maximă de 12 module (4230 mm);
 • Are o garanție anticoroziune de 30 de ani și o garanție pentru menținerea culorii de 15 ani;
 • Are proprietăți anti-alunecare, oferind siguranță în manevrare și montare;
 • Este ignifugă, păstrându-și calitățile nealterate la temperaturi de până la 100 grade Celsius;
 • Este rezistentă la zgârieturi (datorită particulelor acrilice);
 • Este rezistentă la razele ultraviolete și își păstrează culorile timp îndelungat;
 • Este ecologică, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

Țigla metalică Umbrella® dublu-modulară:

 • Este formată din două module (755 mm), pentru montaj ușor;
 • Este special concepută pentru ușurința lucrului la înălțime, oferind posibiltatea de a se schimba repede chiar și din mijlocul acoperișului;
 • Permite o fixare perfectă datorită sistemului de prindere ascuns și elimină posibilitatea infiltrărilor de apă prin găurile de la șuruburi;
 • Asigură un aspect uniform și plăcut datorită îmbinării ideale a panourilor;
 • Necesită un spațiu de depozitare redus – 180 metri pătrați/palet;
 • Contribuie la reducerea pierderilor de tablă la decupajele necesare, lângă dolie sau coamă înclinată, ferestre de mansardă și lucarne;
 • Are o garanție anticoroziune de 30 de ani și pentru menținerea culorii de 15 ani.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a alege între diferite tipuri de materie primă: acoperire mată sau lucioasă, grosimi ale foilor de tablă între 0,47 și 0,53mm, strat de zinc de minim 225 gr/mp și maxim 275 gr/mp.

Prețul țiglei metalice – un factor demn de luat în considerare

Pentru ca o investiție să fie considerată bună este necesar ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor. Prețul țiglei metalice variază în funcție de producător și de proveniența și calitatea materialului. Un preț mic poate fi un semnal de alarmă pentru cumpărător deoarece poate însemna o calitate îndoielnică, o lipsă a garanției, deficiențe la montaj sau diferențe de nuanțe între loturi de materie primă sau între accesoriile de tablă.

Produsele RoofArt se bucură de un raport calitate preț excelent, investiția într-un acoperiș din țiglă metalică Umbrella® dovedindu-se în timp excelentă. Durabilitatea și rezistența acestui tip de învelitoare sunt datorate atât materiei prime de calitate superioară, cât și procesului de fabricație supravegheat cu atenție.

Montajul țiglei metalice – etapa ce poate face diferența

Rezultatele excelente nu se obțin ușor. Dacă tipul de învelitoare a fost ales, urmează etapa care poate face diferența între succes și eșec – montajul. Dacă acesta respectă corect toți pașii și este efectuat cum trebuie, rămâne doar ca proprietarul să se bucure de noua locuință însă, dacă acesta a fost realizat greșit, pot apărea infiltrații de apă și alte probleme care vor afecta gradul de confort.

RoofArt pune la dispoziție nu doar țiglă metalică de calitate nordică, ci și accesoriile potrivite pentru obținerea rezultatului dorit. De asemenea, o echipă de specialiști este alături de client de la bun început, oferind informațiile necesare și urmărind ca fiecare etapă a procesului, inclusiv montajul, să fie realizate așa cum trebuie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here