(P) Timpul este aliatul nostru. Stai acasă și redă frumusețea tenului în pași simpli

0
ser anti-aging

Odată cu trecerea timpului ne dăm seama din ce în ce mai mult de faptul că nu putem opri timpul în loc. Fără o fântână a tinereții pe care să o avem la dispoziție, îngrijirea tenului implică în primul rând o rutină zilnică care va aduce efecte benefice pentru care tenul tău îți va mulțumi.

Pragul de 40 de ani marchează o nouă etapă de viață și conștientizare a unei serii de modificări normale ce au loc în organismul oricărei femei. Aceste schimbări se răsfrâng asupra pielii, dar cu ajutorul produselor potrivite tipului de ten, putem reuși să elimini semnele ce își pun amprenta asupra tenului tău zi de zi.

Perioada prin care trecem și în care trebuie să stăm acasă poate fi un moment potrivit să ne regândim rutina de îngrijire și să aducem un boost tenului ce va stimula regenerarea celulelor vii ale tenului. Dacă în acest moment un tratament profesional anti-îmbătrânire la salon este imposibil de realizat, folosind serul revoluționar The Max STEM CELL SERUM ce reunește într-un complex exclusiv tehnologia multi-strat a nutripeptidelor și tehnologia celulelor stem, putem reda strălucirea tenului, estompa ridurile de expresie faciale și aspectul de piele îmbătrânită.

VECTORIZE TECHNOLOGY – este tehnologia de care se bucură acest produs ce este marcă înregistrată Image Skin Care. Această tehnologie unic brevetată oferă tenului un complex de ingrediente încapsulate ce se eliberează treptat în decurs de 48 de ore de la aplicare, pentru a obține și menține un efect intens de lungă durată.

Folosind celule stem derivate din plante și fără să conțină parabeni, The Max STEM CELL SERUM ajută la prevenirea deteriorării celulelor și reducerea ridurilor de expresie, în special aspectul de “laba gâștei”.

Promovând sănătatea celulelor pielii și având o concentrație de ingrediente puternice, serul va oferi tenulul un beneficiu MAXim folosit alături de celelalte produse din aceeași gamă – gama The Max STEM CELL.

Pentru că luăm în considerare circumstanțele actuale, noi încurajăm îngrijirea pielii acasă în această perioadă dificilă, peste care ne dorim să trecem împreună, cu bine! Am ales să oferim tuturor celor care comandă produse Image Skincare o reducere de 10%, utilizând codul BEAUTY2020. De asemenea, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.

Mai multe detalii pe www.imageskincare.com.ro , pagina noastră de Instagram și Facebook.

 

 

Surse foto: Unsplash, imageskincare.com.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here