(P) Trenduri 2019 în materie de inele de logodnă

0
140
inele de logodna

După ce te-ai convins de faptul că ea este persoana lângă care dorești să îți petreci tot restul vieții, urmează un moment unic, de o importanță deosebită: oficializarea relației.

Cel mai important detaliu în această ecuație constă în alegerea unui inel de logodnă care să fie pe placul iubitei. Această misiune se dovedește a fi una destul de dificilă pentru majoritatea bărbaților datorită varietății de inele de logodnă existente la ora actuală pe piață.

Vestea cea bună este că magazinul online E-ring.ro pune la dispoziție o gamă largă de modele de inelele clasice și moderne care, alături de cele mai bune sfaturi, te ajută să găsești inelul perfect pentru viitoarea ta soție.

La bine și la rău, până la finalul vieții

Nu uita ca, în momentul în care alegi inelul, să ții cont de faptul că acesta este plin de semnificații – fiind pentru unele femei un simbol al iubirii, chiar mai important decât verigheta.

Practic, atunci când o vei cere în căsătorie, vei conștientiza mai bine că ea este jumătatea ta perfectă și că vrei să îi fii alături la bine și la rău, până la sfârșitul vieții.

Dar cum găsești inelul perfect pentru ea?

Fiind vorba despre un obiect cu o simbolistică aparte, nu poți să alegi un inel de logodnă la întâmplare. În caz contrar, vei da dovadă de superficialitate și o vei dezamăgi cumplit. Cu toții știm cât de pretențioase și de capricioase pot fi femeile, așa că, dacă nu-ți dovedești interesul, ea va crede că nu este suficient de importantă pentru tine.

Dar cum te poți asigura că faci o alegere potrivită astfel încât să știi sigur că inelul ales va fi în conformitate cu stilul și preferințele ei? În primul rând, fii atent la toate subtilitățile, întreab-o discret ce așteptări are și află mai multe informații de la persoanele apropiate ei.

Potrivit celor de la E-ring, iată care vor fi cele mai populare tipuri de inele de logodna în 2019:

  1. Inelul de logodnă cu diamant

Domnilor, nu mai este deloc o surpriză faptul că inelul de logodnă cu diamant rămâne vedeta inelelor de logodnă ale anului 2019. Această bijuterie se menține ferm pe poziții și cucerește inimile domnișoarelor de pretutindeni, reprezentând o alegere extrem de prețioasă.

Cu toate că povestea inelelor de logodnă cu diamant a început cu mult timp în urmă, în anul 1477 atunci când Maria de Burgundia a primit în dar de la Arhiducele Maximilian o astfel de bijuterie, aceasta pare că nu se va încheia niciodată.

  1. Inelul de logodnă cu safir

În topul inelelor de logodnă clasice se regăsește și bijuteria împodobită cu safir, îndrăgită, de asemenea, de nenumărate femei. Fiind o piatră apreciată atât pentru calitățile sale terapeutice, cât și pentru cele estetice, safirul se află de ceva timp printre cele mai populare tipuri de inele de logodnă.

Se spune adesea că această nestemată limpezește gândurile, asigură minții o stare de relaxare și protejează sistemul nervos. O altă caracteristică remarcabilă a safirului rezidă în capacitatea de a-și modifica nuanțele în funcție de unghiul din care cade lumina, oferind bijuteriilor un efect spectaculos.

  1. Inelul de logodnă cu smarald

Potrivit unor concepții din vechime, smaraldul reprezintă o piatră prețioasă care stimulează creativitatea. De asemenea, îmbunătățește semnificativ memoria și are o capacitate sporită de absorbție a toxinelor din corp. În trecut, era recunoscută pentru faptul că putea preveni otrăvirea organismului.

În cazul în care consideri că niciuna dintre variantele prezentate mai sus nu se potrivesc cu stilul viitoarei tale soții, la E-ring ai posibilitatea de a opta pentru un model de inel de logodnă personalizat. În felul acesta, vei ști sigur că nu o sa dai greș!

E-ring te ajută să găsești inelul perfect

Află exact ce tip de material preferă – aur alb, galben sau roz –  care sunt pietrele prețioase pe care le îndrăgește și apoi desenează un model de inel de logodnă care să se plieze pe aceste criterii.

Ulterior, poți trimite schița celor de la E-ring, iar în cel mai scurt timp vei primi o schiță virtuală a inelului, în format 3D. Dacă acesta corespunde cu modul în care ți l-ai imaginat, atunci pregătește-i iubitei surpriza cea mare!

Intră pe e-ring.ro și comandă un inel de logodnă care să o facă pe iubita ta să spună un DA din toată inima!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here