(P) Un omagiu marca FREYWILLE adus artistului ceh Alphonse Mucha

0
117

Odata cu venirea primaverii, casa austriaca de bijuterii cu email FREYWILLE recomanda trei design-uri romantic pastelate ce aduc un omagiu artistului ceh Alphonse Mucha, considerat maestrul Art Nouveau al secolului 20.

Dupa succesul primului design “Sarah Bernhardt”, FREYWILLE completeaza seria “Hommage a Alphonse Mucha” cu trei seturi feminine: POÉSIE D’ART, POÉSIE D’AMOUR and PASSION.

In designul noilor seturi artistii FREYWILLE evidentiaza folosirea frecventa a penelor de paun, precum si a accesoriilor diafane de par, vazute in multe dintre ilustratiile si picturile lui Alphonse Mucha. Delicate cromatic precum pretioasele safire, smaralde sau quartzuri rose, noile bijuterii imbina mai multe elemente ale stilului Art Nouveau in trei designuri fermecatoare.

Impletirea liniilor fine si usor ondulate a inspirat artistii FREYWILLE in crearea primei colectii de bijuterii in aur roz – POÉSIE D’AMOUR, pentru a pune in evidenta delicatetea si feminitatea acestui design. Modern si atemporal, aurul roz creeaza rama perfecta pentru designul artistic din email.

Motivul aurului roz este redat si in email – de asemenea un debut al companiei, prin aplicarea pulberii de aur roz de 24k in design pentru a creea o structura armonioasa.

Cititi si: “Cum a celebrat FREYWILLE 65 de ani de istorie pe piata accesoriilor din email”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here