(P) Un prim pas în procesul de detoxifiere al tenului cu La Prairie

0
Platinum Rare Cellular Life-Lotion

Cea mai recentă inovație din portofoliul brandului elvețian La Prairie este Platinum Rare Cellular Life-Lotion. Acest nou produs oferă practic un restart pentru pielea dumneavoastră, contribuind la hrănirea și hidratarea tenului.

Ingredientele puternice conținute de Platinum Rare Cellular Life-Lotion pregătesc pielea pentru tratamente ulterioare, oferind totodată o detoxifiere naturală tenului. Produsul oferă un nivel optim de hidratare al pielii, ce permite astfel o absorbție completă a ingredientelor.

După folosirea acestui produs pielea este detoxifiată, reînnoită, resetată și pregătită pentru a beneficia de tratamente de rejuvenare

Procesul de reîntinerire al pielii depinde de funcționarea optimă celulară, producția de energie celulară și abilitatea pentru celulelor de a se proteja atât de factorii iritanți externi, cât și de cei interni. Iar Platinum Rare Cell-Life Lotion acționează asupra acestor trei nivele.
În primul rând, sprijină capacitatea celulelor pielii de a elimina și recicla proteinele deteriorate pentru a asigura o funcționare celulară corectă. În al doilea rând, ajută la reciclarea mitocondriilor deteriorate pentru a asigura niveluri adecvate de energie celulară. În cele din urmă, ajută pielea să se protejeze împotriva impactului negativ al factorilor externi și interni de stres.

Îmbogățită cu peptide de platină și ingrediente puternice care sprijină detoxifierea pielii, Platinum Rare Cellular Life-Lotion este îmbunătățită cu complexul Exclusive Cellular de la La Prairie care infuzează pielea cu substanțe nutritive. Textura pielii este îmbunătățită, liniile fine și ridurile sunt netezite și elasticitatea este ameliorată.

Loțiunea Preserum Platinum Rare Cellular Life are 115ml, iar prețul sugerat la raft este 2.792 lei: Produsul este disponibil în Sephora, Douglas și Centro Donna Spa.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here