(P) YEEZY BOOST 350 V2 intr-o noua varianta cromatica

0
231
Yeezy boost 350 v2

In septembrie 2016, adidas Originals si Kanye West au lansat pentru prima oara modelul YEEZY BOOST 350 V2. Cel mai influent si cautat pantof din lume si-a facut aparitia cu un fulger de culoare, urmat in noiembrie de lansarea modelului in trei variante de culori. Acum, modelul YEEZY BOOST 350 V2 revine cu intr-o noua versiune: negru cu subtile accente de alb.

Yeezy boost 350 v2

Cu un aspect reinnoit si totusi fidel imaginii sale originale, modelul YEEZY BOOST V2 este croit din materiale premium care combina tehnologia adidas cu simtul estetic inconfundabil al lui Kanye West. Invelisul superior Primeknit de culoare neagra este decorat cu o dunga alba care poarta inscriptia ‘SPLY-350’. Stratul semitransparent care inveleste talpa si marginile din TPU creaza un efect uimitor si ofera aderenta excelenta.

Modelul YEEZY BOOST 350 V2 va fi disponibil in Romania doar in magazinul adidas Concept Store din Baneasa Shopping City

Pantoful YEEZY BOOST 350 V2 utilizeaza inovatoarea tehnologie adidas BOOST™ pentru a crea o talpa receptiva, durabila si rezistenta la soc. In acelasi timp, inovatorul material Primeknit beneficiaza de cea mai avansata tehnologie adidas in ceea ce priveste tehnicile de tesut digitale, care fac pantoful sport sa se muleze perfect pe picior, ca o a doua piele. Datorita cusaturilor distincte de pe material si a emblematicei talpi striate, YEEZY BOOST 350 V2 aduce un omagiu predecesorului sau.

Modelul YEEZY BOOST 350 V2 va ajunge in Romania, in magazinul adidas Concept Store din Baneasa Shopping City pe 17 decembrie 2016, la pretul de 1.001 lei. Fiind un model foarte apreciat si cautat, acesta va putea fi achizitionat doar de catre castigatorii extragerii la tombola ce se va desfasura in perioada 13-16 decembrie in magazinul adidas Concept Store din Baneasa Shopping City. Extragerea va avea loc vineri 16 decembrie, la ora 16:10, iar castigatorii vor fi invitati pe 17 decembrie in magazin sa-si achizitioneze modelul dorit.

Cititi si: „O colectie nebuna, nebuna de Jeremy Scott”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here