Pantofii cu toc detronati in topul preferintelor femeilor de pantofii sport

0
pantofii cu toc detronati de pantofii sport

pantofii cu toc detronati de pantofii sport

Pantofii cu toc sunt perceputi drept un simbol suprem al feminitatii, insa intre timp femeile au realizat ca multe perechi sunt destul de incomode si au renuntat la ei in favoarea pantofilor sport. Nimeni nu contesta ca pantofii cu toc arata senzational si upgradeaza instant orice tinuta, dar se pare ca un nou studiu facut de cei de la Mintel arata ca femeile au cumparat in acest an mai multi pantofi sport decat pantofi cu toc.

Cifrele difera si-n comparatie cu anul trecut, in 2015 ambele variante erau la 35%, iar acum pantofii cu toc au scazut la 33% in timp ce pantofii sport au crescut la 37%. Aceste date arata ce au cumparat femeile, dar ce prefera ele de fapt sa poarte? Rezultatul la aceasta intrebare arata un decalaj si mai mare: 59% dintre cumparatoare prefera sa poarte pantofi fara toc, in timp ce doar 12% se declara in continuare fane stiletto.

„Pentru prima data vanzarile de sneakersi le-au depasit pe cele de pantofi cu toc”, explica Tamara Sender, analist de moda la Mintel.”Integrarea pieselor sport in garderoba de zi cu zi a devenit o tendinta tot mai propnuntata, ceea ce inseamna ca pantofii sport au au devenit tot mai populari in randul femeilor, depasind in vanzari pantofii cu toc.”

5 modele de pantofi sport care pot fi integrati fara probleme si-ntr-un outfit de zi

full_img_508347

 

 

Pantofi sport Stan Smith adidas, answear.ro, 359,90 lei

pantofii-sport-nike-zoot

Pantofi sport Nike Air Pegasus 92/16, zoot.ro, 529,99 lei

pantofi-sport-puma-fashionup

Pantofi sport Puma, fashionup.ro, 259,90 lei

tenisi-converse-fashiondays

Tenisi Converse, fashiondays.ro, 319 lei

pantofi-sport-saint-laurent

Pantofi sport Saint Laurent, net-a-porter.com, 445 euro

Foto: imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here