Ce parfumuri să porți dacă stilul tău vestimentar este vesel și jucăuș

0

Garderoba ta spune despre tine că îți place să experimentezi și că nu te iei prea mult în serios? Aromele potrivite pentru tine sunt parfumuri cu note vesele, vibrante, care aduc un sentiment de lejeritate, ce conțin extracte din fructe și flori, cu accente gurmande.

Dacă vrei să prelungești cât mai mult starea de bine din sezonul estival proaspăt încheiat, orientează-te către Dolce Shine, o creație solară lansată de casa Dolce & Gabbana, cu mango, grepfrut, tuberoză și acorduri sărate.

Apă de parfum Dolce Shine, Dolce & Gabbana, 50 ml, 392 Lei

Cel mai recent parfum din linia Les Belles de Nina, numit Nina Rose, este un amestec floral-fructat de bergamotă, lămâie, pară, iasomie, neroli și floare de portocal, care sugerează La vie en rose, o stare de optimism imbatabil.

Apă de toaletă Nina Rose, Nina Ricci, 50 ml, 316 Lei

Un alt parfum floral-fructat îmbătător, cu nuanțe senzuale, cum îl descriu parfumierii Jean-Marc Chaillan și Yves Cassar, este Euphoria Blush de la Calvin Klein, cu ingrediente delicioase: mandarină, zmeură, mure, cu note de bază de ciocolată, paciuli și ambră albă.

Apă de toaletă Euphoria Blush, Calvin Klein, 50 ml, 261 Lei

Creat de maeştri parfumieri Fanny Bal, Dominique Ropion şi Anne Flipo, Irresistible Givenchy este un mix între note de trandafir şi acorduri luminoase de lemn alb. Parfumul se remarcă inițial prin tonuri fructate, zemoase de pară şi ambrette, iar apoi pulsează prin acordul pudrat de iris care îl transcede. Acest dans între trandafir şi lemnul alb este o invitaţie îndrăzneaţă de a te lăsa dusă de val.

Apă de parfum Irresistible, Givenchy, 50 ml, 436 Lei

Iar dacă nu ai încercat încă, îți propunem o compoziție a casei Kilian Paris, ce reinterpretează clasicul Good Girl Gone Bad. „Good Girl Gone Bad a fost realizat sub forma unui millefeuille de flori. Pentru versiunea Eau Fraîche, am păstrat aceeași semnătură, dar cu un miros ce amintește de pătrunderea aerului proaspăt într-o cameră, în timpul verii”, precizează Hennessy.

Apă de toaletă Good Girl Gone Bad Eau Fraîche, Kilian Paris, 50 ml, preț la cerere

Încearcă Perfect de la Marc Jacobs, un parfum cu rubarbă, narcise și lapte de migdale și cu o campanie pe măsură, care celebrează optimismul, dragostea de sine și originalitatea. Realizată cu peste 40 de modele, campania susține mesajul că perfecțiunea fiecărei persoane constă în unicitate.

Apă de parfum Perfect, Marc Jacobs, 50 ml, 375 Lei

Dincolo de mirosul acestor parfumuri cu note vesele, și ambalajele lor sau metoda de aplicare pot avea un caracter ludic. Dispune-le în diverse layere, cum poți face cu parfumurile Jo Malone. Păstrează în geantă versiuni mai mici ca gramaj pentru reîmprospătări la nevoie.

Apă de colonie Yuja, Jo Malone, 30 ml, 265 Lei

Colaj: Tudor Șmalenic

Sursă foto: Imaxtree, foto PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here