4 parfumuri florale ideale pentru ținutele elegante și rafinate

Găsește-ți parfumul potrivit în funcție de stilul vestimentar pe care îți place să îl abordezi

0
parfumuri florale

Anul 2020 este atipic din multe puncte de vedere, dar chiar dacă am renunțat la diverse plăceri obișnuite, una dintre ele este imposibil de abandonat: învăluirea confortabilă într-o aromă preferată. Dacă în garderoba ta se regăsesc multe piese feminine, croieli care îmbracă formele și nuanțe pastelate, parfumurile florale sunt cea mai potrivită alegere. Încearcă esențe ce conțin buchete de flori albe, precum iasomia și tuberoza care, în natură, compensează lipsa culorilor vii cu bogăția aromei, care atrage fluturii și alte insecte ce polenizează. Aroma captivantă a acestor flori este un adevărat magnet, de aceea sunt printre cele mai utilizate în parfumerie.

Îți propunem noul My Way de la Giorgio Armani, o creație cu note centrale de tuberoză și iasomie din India, alături de accente vesele de flori de portocal din Egipt, și bergamotă din regiunea italiană Calabria, care deschid în mod efervescent această aromă. Sticla acestui parfum este obținută din materiale reciclate și poate fi reumplută și reutilizată, reprezentând un demers al companiei de a-și reduce amprenta de carbon până în 2025.

Apă de parfum My Way, Giorgio Armani, 50 ml, 470 Lei

Gucci Bloom Profumo di Fiori face parte tot din parfumurile florale care merită atenția ta, cu un buchet cu tuberoză și ylang-ylang, pe o bază de lemn de santal, care îi conferă profunzime. Această nouă compoziție Gucci este o reinterpretare solară a parfumului Bloom, lansat în 2017, și te va transporta într-o grădină exotică de vară, un spațiu al viselor. Campania acestui parfum are în centru patru femei-muze – Anjelica Houston, Florence Welch, Susie Cave și Jodie Turner-Smith, prin care celebrează vitalitatea și diversitatea femeilor.

Apă de parfum Gucci Bloom Profumo di Fiori, Gucci, 50 ml, 518 Lei

Esența trandafirului nu poate lipsi din propunerile pentru o garderobă olfactivă elegantă. La un an de la lansarea parfumului Idôle, ce are în centru această floare regală, Lancôme îți propune versiunea Idôle L’Intense mai somptuoasă, cu un caleidoscop de tipuri de iasomie care învăluie esența de trandafir, pe o bază lemnoasă și senzuală, cu paciuli, cedru, cașmir, lemn de santal și vanilie. Video-ul campaniei o prezintă pe cântăreața Zendaya călărind prin centrul Los Angeles-ului, într-o superbă rochie Maria Lucia Hohan, iar mesajul campaniei este „I can, we will”, foarte potrivit în aceste timpuri complicate.

parfumuri florale
Apă de parfum Idôle L’Intense, Lancôme, 75 ml, 495 Lei

Chanel îți propune un parfum creat pentru a-ți învălui simțurile înainte de culcare. Pentru noul Coco Mademoiselle L’Eau Privée, creatorul Olivier Polge a redus esențele lemnoase și a potențat acordurile citrice și florale, rezultând o aromă suavă și învăluitoare, cu note de absolut de iasomie, petale de trandafiri și mosc alb, perfectă de pulverizat într-un gest intim și confortabil de răsfăț.

parfumuri florale
Apă de toaletă Coco Mademoiselle L’Eau Privée, Chanel, 50 ml, preț la cerere

Citește aici care sunt parfumurile perfecte pentru tranziția între vară și toamnă.

Colaj: Tudor Smalenic

Sursa foto: Imaxtree, foto PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here