6 parfumuri seducătoare pentru ținute îndrăznețe

Acest tip de esențe au un efect de stimulare a simțurilor.

0
parfumuri seducatoare

Ocaziile de petrecere sunt mai rare în acest an, dar, dacă vrei să îți accentuezi latura seducătoare, poți să o faci fără să ai nevoie de un eveniment special sau de compania altcuiva. Fă-o pentru o stare de spirit cuceritoare. Ținutele îndrăznețe, ce lasă loc imaginației, sunt completate perfect de parfumurile seducătoare condimentate, orientale, care stimulează simțurile. Vanilia este, de pildă, un afrodisiac psihogen, potrivit parfumierului Roja Dove.

parfumuri seducatoare
Apă de parfum L’Interdit Eau de Parfum Intense, Givenchy, 50 ml, 499 Lei

Îți recomandăm cea mai nouă lansare din gama L’Interdit, Eau de Parfum Intenseîncapsulat într-o sticlă neagră, ce inspiră mister și senzualitate. Parfumul conține un buchet hipnotic de tuberoze, pe o bază lemnoasă cu note de vetiver şi paciuli, vanilie de Madagascar și faţete de ambră şi piele, care se îmbină cu note sărate şi cu un acord de absolut de susan negru prăjit. Intensitatea şi opulenţa versiunii L’Interdit Eau de Parfum Intense îți va conferi un aer ultra-sofisticat.

Dacă îți este dor de aventura unei călătorii îndepărtate, testează noul Casablanca Lily de la Byredo. Acest extract de parfum bogat face parte din linia Night Veils și este inspirat de orașul Casablanca, cu un amestec de culturi diverse, la intersecția între tradiție și modernitate. Parfumul te va învălui cu o eleganță egală cu cea a orașului care l-a inspirat, prin accentele de prună și gardenie în top, garoafe și tuberoză indiană în centru și o bază de lemn de trandafir și acord irezistibil de miere.

parfumuri seducatoare
Extract de parfum Casablanca Lily, Byredo, 50 ml, 1200 Lei (Madison)

Accentele de vanilie, ciocolată, fructe, miere conferă o dimensiune gurmandă, fiind responsabile de crearea dorințelor și astfel fac parte din parfumurile seducătoare. Lasă-te sedusă de aceste ingrediente și captivează la rândul tău, purtând esențe ce conțin aceste ingrediente. Cel mai nou parfum lansat de casa Juliette Has a Gun face referire la aroma clasică a unui ruj, apărută la finalul secolului al XIX-lea și dată de notele de violetă. Lipstick Fever este un parfum gurmand, îmbogățit cu căpșuni, absolut de iris, esență de paciuli și absolut de vanilie în notele de bază, și poate deveni instant o armă de seducție, întocmai precum clasicul ruj roșu.

Apă de parfum Lipstick Fever, Juliette Has a Gun, 100 ml, 690 Lei (Beautik)

Din categoria parfumurilor gurmande face parte și cea mai nouă versiune a liniei Good Girl, lansată de casa Carolina Herrera. Eau de Parfum Supréme, încapsulat într-un flacon cu aceeași formă iconică a unui pantof cu toc, de data aceasta acoperit cu o strălucire aurie, păstrează stilul modern original, dar surprinde cu un twist de tuberoză, boabe de tonka și vetiver.

Apă de parfum Good Girl Eau de Parfum Supréme, Carolina Herrera, 50 ml, 516 Lei

Noul Black Opium Neon conține note de cafea și floare de portocal, alături de un surprinzător acord din fructul dragonului, care îi conferă un aer exotic și savuros.

Apă de parfum Black Opium Neon, Yves Saint Laurent, 75 ml, 450 Lei

Golden Dallah, un parfum Xerjoff, va stârni atenția celor din jurul tău prin aromele irezistibile de cafea, alune, cacao și tonka bean, alături de esențe de tămâie, trandafir și ambră.

Apă de parfum Golden Dallah, Xerjoff, 50 ml, 1150 Lei (Obsentum)

Colaj: Tudor Șmalenic

Sursă foto: Imaxtree, foto PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here