Part I: tendințe noi, perspective noi

0
Tibi, Givenchy, JW Anderson, Sies Marjan, Stella McCartney

Vara aceasta reprezintă o chemare autentică la prospețime, la senzații necunoscute, la noi începuturi. Nu e o vară ca oricare alta, ci una mult așteptată, mai ales după niște luni în care am stat numai în casă. Izolarea însă ne-a arătat că există și perspective noi, la care nu ne gândiserăm înainte. Desigur, și tendințele în modă sunt în aceeași direcție: ne bucurăm mai mult de culori, găsim noi idei de a ne accesoriza ținutele sau purtăm unele piese în moduri neașteptate. Am pregătit 15 propuneri fresh ce ne vor ajuta să evadăm în cele mai șic aventuri și escapade, cu scopul de a ne contura noua formă. Într-un dosar de stil și bună dispoziție susținut de IQOS, am adunat cele mai rafinate recomandări de fashion, cultură și lifestyle, de adaptat în această vară, pentru a ne lărgi orizonturile și a privi lucrurile dintr-un unghi nou.

ROCHIILE DIN VIS

Streetstyle de la Săptămâna Modei de la Copenhaga

Atât lungimea maxi, cât şi forma relaxată ale rochiilor de culoarea cerului într-o dimineaţă fresh te duc cu gândul la lejeritate, dinamism şi planuri noi.

Rochie cu imprimeu 16Arlington, net-a-porter.com, 3.210 Lei; Rochie Twinset, 1.170 Lei

TALISMANE SIMBOLICE

Artizanii din populația nativă din SUA, cu care colaborează brandul Jessie Western, consideră că nuanțele de turcoaz îi protejează în călătoria vieții. Pe lângă puterea sa simbolică, această culoare vibrantă înseninează orice zi și look și ne îndeamnă
la descoperiri profunde, în special când e purtată aproape de inimă.

Colier Jessie Western, net-a-porter.com, 1.946 Lei

EN VOYAGE

O geantă XXL într-o nuanță fresh, cu un imprimeu grafic și detalii jucăușe, te va transpune pe cele mai exotice meleaguri și va oferi noi perspective unui look urban.

Geantă cu franjuri Altuzarra, Hot-A-Porter, 3.360 Lei; Geantă croșetată Kilometre Paris,matchesfashion.com, 2.615 Lei;Geantă cu imprimeu Loewe, Mengotti, 9.195 Lei

LECTURĂ BUNĂ

Privește natura mai atent decât până acum și afundă-te în cea mai diversă și magică floră și faună a pictorului post-impresionist, Henri Rousseau.

Rousseau, de Cornelia Stabenow, Ed. Taschen, Cărtureşti, 65 Lei

Călătorește pe „Coasta Turcoaz” într-o colecție de imagini rafinate, ce invită cititorul la o aventură inedită în largul Rivierei turcești.

Turquoise Coast, assouline.com, 95 $

PERSPECTIVE NOI

Tibi, Givenchy, JW Anderson, Sies Marjan, Stella McCartney

Multitudinea de culori proaspete din colecţiile de vară ne-au inspirat şi ajutat să fim mai deschişi către noi începuturi. Lookurile full precum cele de la Lanvin sau outfiturile din două nuanţe (cum am văzut la Tibi) ne fac să ne simţim de parcă ne-am teleportat într-o lume nouă şi diferită.

ACCESORII INEDITE

Heron Preston

Vara vine cu noi propuneri pentru eșarfe, un accesoriu purtat, de cele mai multe ori, la gât. Acum, însă, poți purta eșarfele într-un mod nou: pe cap, cum ai văzut la bunicile noastre, sau ca o bandană.

Eşarfă Balenciaga,Mengotti, 2.175 Lei; Eşarfă Loewe, matchesfashion.com, 2.180 Lei

AROME MAGICE

Serile de vară vor fi completate negreșit cu aromele subtile și proaspete ale unor lumânări de colecție, numai bune pentru a face planuri noi.

Lumânare Gucci, 1.886 Lei; Lumânare Matthew Williamson, Madison Perfumery, 845 Lei

 

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Imagini: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Tudor Smalenic

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here