Part II: Cele mai fresh tendinte inspirate din streestyle ce-ți vor împrospăta garderoba instant

0

Venirea primăverii vestește un resfresh major în garderobă, o posibilitate de a infuza culoare în piesele predominant gri rămase pe rafturi din iarnă. Deși podiumurile reprezintă o inspirație majoră, exemplele de streetstyle sunt un ghid elocvent de cum a purta anumite piese în viață reală. Vă propunem cele mai fresh și hot inspirații de streetstyle, susținute de IQOS.

TOTAL LOOK

Săptămâna Modei din Londra

Un total look este o alegere de impact, dar și ușor de gestionat, fiind un echilibru dintre efect și efort. Fie că alegi să porți un costum de denim într-o nuanță mai fresh, precum un turcoaz mai profund, o salopetă, sau o rochie, asigură-te că alegi accesoriile potrivite. O geantă baguette și o pereche de loaferi cu platforma, ecoul anilor 90, au revenit glorios de câteva sezoane.

Salopetă Gucci, 14.205 Lei; Geantă Mango, 99 Lei; Mocasini Louis Vuitton, 850 Euro

ROCHIE MAXI

Săptămâna Modei din Paris

Rochia maxi reprezintă un loc aparte în garderobă – este o piesă extrem de elegantă, ce ne duce cu gândul la plimbări îndelungate pe câmpii înfloritoare. Rochiile maxi lungesc vizual silueta, și se potrivesc mai multor tipuri de corp, și sunt potrivite pentru orice parte ale zilei, pot fi purtate și la birou. În acest sezon optează pentru rochii maxi cu imprimeuri artsy, florale și geometrice, sau pentru variantele minimaliste, în texturi satinate sau din materiale naturale precum inul.

Rochie Peter Pilotto, net-a-porter.com, 1.705 Euro; Ochelari Jacques Marie Mage, sunglasscurator.com, 3.919 Lei; Botine H&M, 159 Lei

NEON GRAFIC

Săptămâna Modei din Milano

Nuanțele neon se află printre topul tendințelor în acest sezon, și aduc un refresh instant oricărui look. Dacă îndrăznești, optează pentru efectul maxim pe care îl poți dobândi, prin alăturarea mai multor grafisme laolaltă. Spre exemplu o fustă neon cu flori mari și o pereche de balerini cu imprimeu animalier fin. Un accesoriu într-un singur ton, va echilibra ținuta – mizează pe o poșetă mini într-un neon contrastant celorlalte piese din look.

Fustă Dries van Noten, net-a-porter.com, 495 Euro; Geantă Topshop, 125 Lei; Pantofi Jimmy Choo, Hot-A-Porter, 2.740 Lei

ECLECTISM COOL

Săptămâna Modei din Milano

Dacă esti o adeptă a stilului more is more, sau ești curioasă să incerci inspiră-te din look-urile lui Susie Bubble. Ea mixează cu măiestrie piesele, ce par a fi din povești diferite. Astfel de ce să nu co-existe în armonie dantela, satinul și o gentuță mini cu aplicație?

Top Twinset, 435 Lei; Geantă Prada, Mengotti, 5.815 Lei; Mules Gucci, 2.340 Lei

ALĂTURĂRI SPORT

Săptămâna Modei din New York

O ținută minimalistă va căpăta un plus de modernitate dacă optezi pentru un top cu influențe sport, cu decupaje și un decolteu la baza gâtului. Accesoriile cu forme rigide conferă un spectacol geometric siluetei ce este definită și cu ajutorul unor pantaloni cu fit relaxat.

Inel Charlotte Chesnais, Madison Perfumery, 3.185 Lei; Top Nike, 120 Lei; Geantă Mango, 139 Lei

 

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Imagini: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here