Part II: tendințe noi, perspective noi

1

Vara aceasta reprezintă o chemare autentică la prospețime, la senzații necunoscute, la noi începuturi. Nu e o vară ca oricare alta, ci una mult așteptată, mai ales după niște luni în care am stat numai în casă. Izolarea însă ne-a arătat că există și perspective noi, la care nu ne gândiserăm înainte. Desigur, și tendințele în modă sunt în aceeași direcție: ne bucurăm mai mult de culori, găsim noi idei de a ne accesoriza ținutele sau purtăm unele piese în moduri neașteptate. Am pregătit 15 propuneri fresh ce ne vor ajuta să evadăm în cele mai șic aventuri și escapade, cu scopul de a ne contura noua formă. Într-un dosar de stil și bună dispoziție susținut de IQOS, am adunat cele mai rafinate recomandări de fashion, cultură și lifestyle, de adaptat în această vară, pentru a ne lărgi orizonturile și a privi lucrurile dintr-un unghi nou.

SUMMER RAIN

Christopher Kane

Pentru zilele mai ploioase sau pentru seri mai reci de vară, optează pentru trenciuri şi jachete cu un imprimeu vegetal grafic, de inspiraţie 60’s, sau unul ultra-realist, ca la Christopher Kane.

Trenci Moncler,Mengotti, 9.434 Lei; Jachetă Marcia, net-a-porter.com, 1.451 Lei; Jachetă de piele Fendi, Mengotti, 10.644 Lei

PRIVIRI BLÂNDE

Alice Olivia

Nuanțele mentolate, verzi și turcoaz arată fantastic pe pielea ușor mângâiată de soare. Un fard în tonuri vii și o mascara ce separă și lungește genele sunt maximul necesar pentru o privire ca o adiere de vară. Uită-te în jur și fii deschisă pentru orice noutate.

EXPERT DECO

Piesele de design lucrate manual într-o combinație de materiale naturale, prețioase ca aspect și calitate, în culori mediteraneene sunt extrem de exclusiviste. Efectele de tip mozaic sau juxtapunerile supradimensionate transformă fiecare obiect într-o adevărată operă de artă.

Faianţă lucrată manual, colecţia Shades de la Cooperativa Ceramica d’Imola, dispusă sub formă de mozaic de 30×30 cm, www.expert/en-ro/tile/imola- ceramica, 273,50 Euro/m2; Corp de iluminat Calypso, inspiraţie anii ’40, design Contardi, nedgis.com, 900 Euro; Bol din faianţă pictat manual, design Stig Lindberg pentru Gustavsberg, freeformsnyc.com, 1.200 $;Piccadilly Cabinet din lemn, sticlă şi accesorii din aur, design exclusivist Boca do Lobo, bocadolobo.com, preţ la cerere; Confy sofa, design Marcantonio pentru Seletti, thehome.ro, 26.160 Lei

MOVIE NIGHTS

THE MIRROR (1975)

Faimosul The Mirror, de Andrei Tarkovsky, este un film-cult independent cu o narațiune liberă, ale cărui imagini onirice, comparate cu fluxul de conștiință, relatează o istorie semiautobiografică.

DAUGHTERS OF THE DUST (1991)

Cu o atmosferă dream-like și locații inedite, Daughters of Dust este o poezie vizuală ce oferă noi perspective asupra vieții comunităților Gullah, fiind și primul film de lungmetraj regizat de o afro-americancă distribuit în cinematografele din SUA.

LE GRAND BLEU (1988)

Regizat de Luc Besson, The Grand Bleu este o călătorie spirituală și profundă în adâncurile acvatice prin prisma a doi scafandri pasionați. O peliculă ce face să privim lumea dintr-un unghi nou.

TRANSPARENȚE

Nina Ricci

Pe lângă efectul lor de impact și ușor sci-fi, detaliile transparente din plexi sau sticlă ne îndeamnă să fim deschiși la materiale și accesorii neconvenționale.

Cercei Panconesi, farfetch.com, 324 Euro; Sandale Cult Gaia, net-a-porter.com, 2.056 Lei

RAME GRAFICE

1910 Borbonese

Ramele grafice și lentilele colorate vor împrospăta instant orice look, vor adăuga o doză necesară de cool și ne vor ajuta să acceptăm perspective noi, mai colorate și mai juicy.

Ochelari Retrosuperfuture, retrosuperfuture.com, 200 Euro; Ochelari cu imprimeu Gucci, 2.030 Lei

LEGĂTURI STRÂNSE

Pantofii și sandalele minimaliste cu barete subțiri, ce se pot lega în jurul piciorului, sunt cele mai senzuale accesorii ale sezonului.

Pantofi Wandler, farfetch.com, 458 Euro; Sandale turcuaz Topshop, 410 Lei; Sandale cu barete negre Reike Nen, farfetch.com, 428 Euro

 

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Imagini: Imaxtree; GoldenPoster; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Tudor Smalenic

 

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here