Pasiunea ecvestra a lui Dree Hemingway

0

Pentru colectia noului sezon, de inspiratie ecvestra, renumitul brand italian Ermanno Scervino a ales-o ca imagine pe Dree Hemingway, care intruchipeaza “modernitatea unei elegante feminine neconventionale si libere”.

Ermanno Scervino a marturisit ca a fost dintotdeauna atras de “rolul ambivalent al calului”, un animal „nobil si incarcat de senzualitatate, dar si de forta interioara”. Aceasta inspiratie ecvestra a colectiei s-a materializat in palarii sic, pantaloni si sacouri elegante de influente johdpur, dar si in rochii fluide si transparente. Desi rochiile elegante nu par potrivite pentru activitati practice, transparentele controlate contureaza aceleasi linii maiestuoase ce amintesc de echitatie. Toate tinutele sunt din materiale luxoase si imbina neconventionalul cu maiestria artizanilor italieni.

Sub lentila talentatului Francesco Carrozzini, imaginile creeaza un contrast modern si interesant. Urmariti-o pe Dree alaturi de cantaretul britanic Josh Beech in filmul pentru campania de toamna si aruncati o privire la fotografii din culise:

[youtube hnMU1ptzKrc 600]

(Foto: Ermanno Scervino) 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here