Patrick Demarchelier pentru „L” de la Lancel

0
115

Linia „L”, cea mai recenta creatie a casei de marochinarie de lux Lancel, marcheaza intoarcerea la radacinile stilului parizian. «L» este o geanta pentru femeile inzestrate cu un sic natural, cu eleganta fara efort, cu incredere in sine; intr-un cuvant, cu stil. Originile noii variante se afla intr-un model din 1970, din arhivele casei. Ies in evidenta liniile pure, materialele de calitate superioara, in timp ce emblema discreta prezenta in cele doua clame din metal in forma de L aminteste faptul ca aceasta este o creatie Lancel.

„L”  marcheaza o noua era pentru casa Lancel, iar Patrick Demarchelier a reusit sa redea cu maiestrie elementele de lux care fac din aceasta geanta a new classic. Fotograful francez nu are nevoie de nici o prezentare: si-a castigat aprecierea la nivel mondial pentru imaginile atemporale, portretele iconice, copertele unor renumite reviste de moda si colaborarile cu branduri de lux, iar in 2008, a expus 400 dintre fotografiile sale la Petit Palais.

Eleganta unica pariziana, exprimata cu verva  de Patrick Demarchelier pentru campania Lancel lansata la sfarsitul lunii martie, este insasi esenta gentii „L”.

(Foto: Lancel)

In Romania, linia „L” este disponibila in magazinul Lancel de pe Calea Victoriei 112.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here