Dorințele devin alegeri odată cu aniversarea a patru ani de IQOS în România

0
IQOS

Ne construim viața bazându-ne pe alegeri ghidate de dorințe. Alegem cine vrem să fim și ce vrem să fim, alegem ce lăsăm în urma noastră și ce luăm cu noi mai departe. Ne dorim să avansăm în carieră, să arătăm ca modelele din reviste sau să fim autentici.

Alegem unde vrem să mergem în vacanță, ne dorim să vizităm anumite obiective turistice. Alegem să economisim, pentru că ne dorim o anumită piesă vestimentară costisitoare. Alegem cum și cât vrem să ne descoperim celor din jur și care parte din noi o păstrăm pentru cei apropiați.

Uneori, alegerile devin ritualuri – simple acțiuni pe care le-am introdus și adaptat inconștient, poate, stilului nostru de viață. Ca, de exemplu, cafeaua neagră fără zahăr de la prima oră a dimineții sau amânarea alarmei până când ieși ca o furtună pe ușă.

Alegerile noastre ne definesc și au puterea de a schimba lumea, chiar și oamenii. Aceasta a fost și sursa de inspirație pentru realizarea IQOS Wishing Tree, instalația-concept creată în colaborare cu Laura Hîncu, designer vestimentar, și Alin Popa, creator de show-uri de lumini și unul dintre fondatorii Lights & Magic.

IQOS, dispozitivul revoluționar de încălzire a tutunului dezvoltat de Philip Morris International, sărbătorește patru ani de când a fost lansat în România. Cu această ocazie, dispozitivul cu design și tehnologie inovatoare și-a propus să sărbătorească utilizatorii care aspiră la un viitor mai bun atât pentru ei, cât și pentru cei dragi lor.

Sub conceptul „Dorințele devin alegeri”, IQOS Wishing Tree preia dorințele utilizatorilor, astfel acestea devenind alegeri asumate. Pe cât de creativ sună conceptul, pe atât de impresionantă este instalația. Așadar, în perioada 15-28 februarie, cei care calcă pragul Qreator by IQOS vor fi întâmpinați de acest copac al dorințelor care așteaptă să fie decorat cu gânduri și aspirații care mai de care mai îndrăznețe.

O astfel de activare-concept va fi prezentă și în cele patru magazine IQOS din mall-urile din București, Cluj, Constanța și Timișoara, unde vor fi instalate miniaturi ale copacului care crește odată cu dorințele oamenilor. Totodată, utilizatorii din întreaga țară sunt așteptați și în IQOS lounge-urile din mall-urile din orașe să-și scrie dorințele.

La finalul celor două săptămâni vor exista și premii, însă mai multe informații poți afla accesând Club.iqos.ro.

 

Material susținut de IQOS

Sursă foto: IQOS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here