Pauza de cafea: 3 variante pe care le puteți testa în această vară

0

Fie că este weekend sau mijlocul săptămânii, o pauză de cafea este binevenită, iar dacă spațiul cafenelei este unul simpatic și cafeaua de calitate, relaxarea este garantată! În continuare vă recomandăm 3 locuri pe care ar trebui să le încercați negreșit în perioada imediat următoare.

Okfea – Coffee shop & juice bar

Okfea este un lanț de cafenele drag nouă, un concept ce a apărut în urmă cu câțiva ani, iar în momentul de față se află în plină dezvoltare, lansând noi și noi spații. Designul este unul prietenos, cafeaua folosită în prepararea produselor este de calitate și există o gamă variată de produse. În anumite cafenele există totodată și preparate perfecte pentru prânz cum ar fi supă fierbinte sau sandwichuri gustoase, iar atmosfera este caldă și primitoare. În afară de preparatele pe bază de cafea, foarte apreciate la Okfea sunt și fresh-urile de rodie și portocale presatw la rece, cu maxim 60 de rotații pe minut (slow juicing), coffee smoothies sau limonadele naturale On Lemon cu diverse arome.

În momentul de față există 7 astfel de spații în București: Okfea Amzei pe Calea Victoriei 101, Okfea Feeria, Okfea cu Flori Buzești, Okfea Ion Câmpnieanu 25 în zona Sălii Palatului, Okfea Aviatorilor 8 în zona Guvern, Okfea Matei Voievod 64 UNATC și Okfea Mobil – locație mobilă prezentă la diverse evenimente.

Jicky Cuisine

Deși nu este o cafeanea, ci un bistro, Jicky Cuisine, situat pe strada Grigore Alexandrescu 89, folosește și oferă spre vânzare, cafea de foarte bună calitate. Pauza de cafea aici se poate transforma într-un brunch sau un prânz în toată regula, fiind renumiți pentru preparate fantastice.

Jicky folosește una dintre cele mai bune cafele din lume, colaborând cu Madison Coffee ce importă sub marcă proprie cele mai apreciate sortimente. Prețul de vânzare a preparatelor pe bază de cafea la Jicky Cuisine, se situează în jurul sumei de 10 lei.

În afară de calitatea boabelor de cafea și procedeul impecabil de prăjire al acestora, Jicky Cuisine, datorită atenției sporite la detalii, folosește un espressor special, un aparat Kees van der Westen Slim Jim, ce va oferi o aromă cu totul deosebită pauzei de cafea.

Bob Coffee Lab

Este un concept ce are la bază cafeaua de specialitate, având o poziționare premium, un design și o imagine urbană și două adrese în zona de Nord a capitalei, Piața Charles de Gaulle 3 și Băneasa Shopping City Etaj 1.

După cum spun chiar ei, un coffee shop este o extensie a laboratorului de roasting, iar în prepararea cafelei se ghidează după două elemente importante, calitatea apei și prăjirea cafelei. Deci, putem spune că dacă vă doriți o experiență gourmet – aici vă puteți petrece pauza de cafea.

Citiți și: “10 cadouri potrivite pentru orice iubitoare de cafea”!

Foto: prin amabilitatea brandurilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here