Pe lista, inainte de vacanta

0
115

(Foto: sxc.hu)

Daca v-ați pregatit silueta si pielea pentru a le expune privirilor pe plaja si garderoba pentru plimbari, mai aveti un lucru de rezolvat inainte de a pleca spre taramuri noi si exotice. Un test pentru depistarea intolerantei alimentare va va scuti de neplacerile cauzate de schimbarea rutinei alimentare.

Realizat in colaborare cu laboratoarele Microtrace din Italia, Pinner Test este o procedura simpla prin care se pot determina care sunt cele mai uzuale 200 de alimente netolerate de organism si astfel se poate dezvolta un plan nutritional personalizat.

Puteti realiza testul acasa (printr-un kit de tipul do-it-yourself), cu recoltarea unei picaturi de sange, sau, daca sunteti din Bucuresti, prin serviciul VIP de recoltare la domiciliu.

Kit-ul Pinner Test poate fi trimis prin curier si preluat prin curier in ziua in care s-a efectuat recoltarea, toate costurile de logistica fiind suportate de catre compania Pinner Test Romania. Apoi, proba recoltata va fi transmisa la laboratoarele Microtrace din Italia, in 15 zile lucratoare din ziua recoltarii. Impreuna cu rezultatul testului, trimis prin e-mail, veti primi si consilierea unui medic nutritionist din cadrul echipei Pinner Test.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here