Pe platou cu actrița Emma Stone, imaginea celui mai nou parfum Louis Vuitton

0

Emma Stone nu lasă să-i scape niciun detaliu când vine vorba de pregătirea unui rol. De fapt, alegerea parfumului pe care personajul ei îl va purta este partea preferată a actriței în procesul ei de pregătire. „Am folosit parfumul ca o caracteristică definitorie a persoanajelor mele încă de la 16 ani”, explică actrița câștigătoare a premiului Oscar. „Chiar și acum, dacă mă întâlnesc cu mirosul respectiv, mă transportă exact în acea perioadă, și e un lucru care se extinde dincolo de platoul de filmare. Simțul meu olfactiv este foarte puternic, poate pentru a compensa faptul că nu văd bine – așa că mirosul a fost mereu cea mai bună metodă de a ține minte lucruri. Îmi amintesc toate perioadele din viața mea cu ajutorul mirosului”. 

Având în vedere legătura actriței cu mirosul în viața ei de zi cu zi, nu este de mirare că Louis Vuitton a ales-o să devină noua imagine a Cœur Battant, cel mai recent parfum din colecția de 10 parfumuri Les Parfums Louis Vuitton.

Cu buchetul său senzual de pară proaspăt culeasă și rumenă, iasomie egipteană, narcisă dulce, paciuli, mosc și mușchi, Stone preferă să-l aplice după lăsarea întunericului. „Îmi place să port mirosuri diferite”, spune ea. „[De la Louis Vuitton] Apogée este un parfum pe care îl port foarte des. Are un parfum floral minunat și îmi amintește de sudul Franței. De asemenea, în ultima vreme am tot mers către Attrape-Rêves și, cel mai recent, Cœur Battant, pe care pe care îl aplic când ies în oraș seara„. „Aș putea trăi fără produse de înfrumusețare, dar aș fi destul de tristă să rămân fără balsam pentru buze, parfum și cremă cu factor de protecție solară, deoarece fără ele m-aș transforma într-un dragon”, spune ea. „Le am în geantă în orice moment.

Campania Cœur Battant este al doilea film creat de casa Louis Vuitton pentru un parfum și prima colaborare cu un regizor francez premiat, Romain Gavras.
Cœur Battant, al zecelea parfum pentru femei creat de Jacques Cavallier Belletrud și cel mai nou adăugat la colecția de parfumuri Louis Vuitton, este o invitație olfactivă pentru a te lăsa ghidată de puterea propriilor emoții. Noul scurtmetraj cu Emma Stone o prezintă pe ambasadoarea Casei în timp ce experimentează o călătorie emoțională puternică și pozitivă, pe fundalurile extrem de spectaculoase ale Casei Malaparte de pe insula italiană Capri și a Cour Carrée a Muzeului Louvre din Paris.

Potrivit regizorului Romain Gavras, cunoscut pentru realizările sale atât în ​​lungmetraje, cât și în videoclipurile muzicale, conceptul proiectului a venit din capacitatea incredibilă a Emmei de a-și exprima emoția, iar filmul afișează numeroasele fațete ale personalității sale atât ca actriță, cât și ca femeie. O urmărim prin uimitoarea arhitectură a Casei Malaparte (folosită ca set pentru filmările Le Mépris al lui Jean-Luc Godard în 1963) și pe stâncile de deasupra Golfului Capri. Emma dansează, visează și se scufundă în mare, așteptând să fie reunită cu persoana iubită. Romain Gavras ne duce apoi în locația la fel de simbolică de la Cour Carrée, „inima care bate” a Parisului, transformată pentru film într-un câmp magic de flori romantice.

Câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în 2017 pentru rolul ei din La La Land, Emma Stone este una dintre cele mai versatile actrițe ale generației sale, văzută cel mai recent în filmul „The Favorite” de Yorgos Lanthimos. Cu acest nou proiect, Emma își confirmă legătura puternică cu Louis Vuitton în calitate de ambasador. Este pentru prima dată când a lucrat cu Romain Gavras, unul dintre cele mai interesante talente cinematografice din Franța. După ce a debutat în rolul de regizor de videoclipuri muzicale pentru Justice, M.I.A și Jamie Xx, a trecut la lungmetraj cu Le Monde est à toi, film care a fost prezentat la festivalul de film de la Cannes din 2018.

Filmul va fi lansat pe 17 noiembrie și va fi urmat de o campanie print în decembrie care prezintă locațiile din Paris și Capri, surprinse de fotograful Mikael Jansson.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here