Penelope Cruz si fantezii in rosu

0

Penelope Cruz va fi personajul central al noului calendar Campari, iar cel ales sa o surprinda este Kristian Schuller, un fotograf nascut in Romania si un colaborator al BAZAAR.

Frumoasa actrita marturiseste ca ii place sa lucreze „cu echipe de oameni talentati si creativi, cu fotografi care realizeaza lucrari de imagistica de prima clasa”. Si ne sugereaza ceva si despre tema calendarului din acest an, spunand ca este „intensa, captivanta si chic.” (Tema calendarului pentru 2013 inca nu a fost dezvaluita, insa rochiile si pantofii rosii din imaginile din culise ne lanseaza in speculatii sofisticate).

Kristian Schuller s-a nascut in Romania, dar a emigrat la o varsta frageda, alaturi de familie, in Germania. Dupa ce si-a terminat studiile in Berlin, s-a stabilit in Paris si a fost introdus in lumea modei de Isabella Blow.

Calendarul Campari, care apare in editie limitata de 9.999 de exemplare, si-a castigat reputatia de obiect de colectionat si datorita celebritatilor alese sa-l ilustreze, precum Eva Mendes, Milla Jovovich, Salma Hayek, Jessica Alba si Benicio del Toro.

[nggallery id=18]

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here