Perfect hair: noi produse și tendințele momentului pentru un păr de invidiat

0

Descoperiți cele mai hot propuneri în materie de hairstyling din show-urile acestui sezon plus produsele care vă ajută să le urmați îndeaproape!

Bijuterii pentru păr

Adăugați o notă prețioasă și creativă întregii ținute accesorizându-vă părul. De la bentițele cu cristale prețioase (Miu Miu, Luisa Beccaria) și cele negre din mătase în stilul anilor ’60 (Jour Ne), până la pălăriile în stilul anilor ’50 (Moschino), este momentul pentru un mix & match șic și îndrăzneț.

Un accesoriu cu care puteți recrea această tendință:

Bentiță Miu Miu, 428 euro, luisaviaroma.com

Wet look

O coafură ce sugerează multă prospețime, un aer modern și care poate fi recreată pentru un look de zi cu zi. Folosiți produse care conferă luciu părului și pieptănați-l spre spate. Regula „less is more” se aplică în privința cantității de produse folosite, pentru a nu părea proaspăt ieșite din duș. Pulverizați un spray de fixare și luciu după ce ați realizat coafura și purtați-o cu atitudinea potrivită.

Un produs cu care puteți urma această tendință:

BB Lotion Eimi, Wella Professionals, 65 Lei

Mișcare naturală

În locul coafurilor cu bucle definite intră în atenție cele în care părul are un aspect mai natural, mai rebel, mai lejer. Chanel, Etro, Philosophy by Lorenzo Serafini sunt câteva dintre show-urile importante unde acest look a fost prezent. Pentru a-l obține, folosiți produse ce conferă textură și fixează.

Produse cu care puteți urma această tendință:

Spumă Bodifying Foam, Nioxin, 79 Lei

Cremă Smoothen Curl Definer, System Professional 133 lei

Baby bangs

Bretonul scurt a apărut la câteva show-uri importante ale sezonului. La Prada, Guido Palau s-a inspirat dintr-un trend al anilor ’50-’60 și din imaginea actriței Jean Seberg, dar a propus o versiune modernizată prin adăugarea unor bentițe groase cu aer futurist. La Miu Miu, același hairstilist a reinterpretat această coafură conferind un touch rebel modelelor. Dacă totuși bretonul atât de scurt nu vi se pare o idee potrivită, încercați versiuni mai lungi, până la linia sprâncenelor.

Un produs cu care puteți urma această tendință:

Balsam ReVerse, System Professional, 75 lei

Articol apărut în numărul de martie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Lecții de machiaj și coafură de la Milan Fashion Week”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here