Cum a celebrat FREYWILLE 65 de ani de istorie pe piata accesoriilor din email

0
172
freywille the ultimate kiss

Un concert de muzica clasica si un spectacol de balet in Sufrageria Regala de la Muzeul National de Arta al Romaniei au fost doua dintre surprizele cu care FREYWILLE si-a rasfatat invitatii veniti la aniversarea brandului. Cu aceasta ocazie a fost lansata si noua colectie de bijuterii si accesorii: The Ultimate Kiss – un omagiu inedit adus artistului Gustav Klimt si celei mai cunoscute lucrari a sa.

freywille the ultimate kiss colectie

freywille the ultimate kiss

Asemenea picturii, designul noii colectii imbina doua aspecte – feminin si masculin – fiecare portretizat prin elemente caracteristice: formele geometrice in nuante de negru si auriu sunt un simbol al masculinitatii, in timp ce nuantele pastelate si motivele florale sugereaza feminitatea.

Cinci tipuri de suprafete din pulbere de aur de 24k au fost folosite in realizarea noilor bijuterii FREYWILLE

freywille the ultimate kiss Andreea Berecleanu

freywille the ultimate kiss Anca Serea

freywille the ultimate kiss Andreea Ibacka

freywille the ultimate kiss Sandra Izbasa

freywille the ultimate kiss Ruxandra Hurezeanu

La evenimentul FREYWILLE au fost prezente si mai multe vedete din diverse domenii precum Andreea Berecleanu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Sandra Izbasa, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Ibacka, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Claudia Pavel.

Elementul comun al operei lui Gustav Klimt este o gradina cu flori, iar pentru a transpune in email tehnica speciala a artistului din Perioada de Aur au fost folosite cinci tipuri de suprafete din pulbere de aur de 24k. Crearea motivelor florale a fost o alta provocare, in care efectul de acuarela a fost obtinut prin segregarea tonurilor luminoase si intunecate.

„Intotdeauna am urmarit prin lait-motivele abordate in design-ul bijuteriilor noastre sa celebram valori care nu pot fi cumparate, precum dragostea fara de sfarsit, pasiunea, bucuria de a trai. Chiar daca accentul cade pe creatia artistica, folosim de fiecare data cele mai bune si rezistente materiale. Bijuteriile exprima prin ele insele o alegere emotionala, iar cu design-ul nostru artistic cu atat mai mult. Tocmai de aceea, bijuteriile trebuie sa dureze o viata intreaga” a declarat Dr. Friedrich Wille, presedinte FREYWILLE.

Foto: PR Colaj: Tudor Smalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here