Piele de vis

0
produse piele de vis

Tratați oboseala tenului de la final de an cu cele mai inovatoare formule, menite să îi redea prospețimea.

Fastul Sărbătorilor vă face să vă doriți ca tot ce ține de lookul dumneavoastră să fie perfect? Greu de gestionat în poate cea mai aglomerată perioadă, frumusețea pielii poate fi însă obținută și păstrată printr-o grijă atentă, cu tratamente potrivite la salon și cu o rutină riguroasă de zi cu zi, acasă. Dacă visaţi la un look radios pentru petrecerile din această perioadă, dincolo de machiaj este important aspectul tenului, atrage atenția medicul dermatolog Adelina Vasilescu de la clinica AVRA Aesthetic Institute. „Un tratament de revitalizare și de hidratare intensivă este de mare ajutor înaintea unui eveniment, pentru că pielea va avea un tonus mai bun, va fi mai luminoasă, iar machiajul se va așeza mult mai bine pe ten”, spune specialistul. Dacă recurgeți la unul pe care l-ați mai efectuat, puteți beneficia de el chiar cu o zi sau două înainte de ocazia pentru care vă pregătiți, dar dacă nu ați mai încercat tratamentul, medicul vă recomandă să îl testați înainte cu trei săptămâni și apoi eventual să îl repetați, dacă pielea a reacționat bine.

Rutina corectă

Indiferent ce tratament efectuați la salon, ritualul zilnic de aplicare a produselor cosmetice este esențial. Folosiți game pe bază de antioxidanți, pentru un efect general de iluminare a tenului, și soluții ultrahidratante. Cu rezultate imediate pentru pielea lipsită de vitalitate, expusă la stres și poluare, pe baza unui complex utilizat în tratamentele de mezoterapie, ce conține vitamine, acid hialuronic, minerale și aminoacizi, masca Meso Mask de la Filorga poate fi aplicată o dată pe săptămână, într-o cură de o lună, pentru efecte transformatoare. Tot pentru o cură sunt recomandate și fiolele Booster Amino-Fill 3D Lifting de la Mádara, cu biopolimeri vegetali ce refac fermitatea și suplețea pielii, în timp ce reduc ridurile. Introduceți în ritualul zilnic o loțiune tonică pe bază de trandafiri și aloe vera, care înlătură reziduurile de pe ten și are un efect calmant și un serum pe bază de acid hialuronic. Cu miere, extract de calendula, vitamina E şi acid hialuronic, loțiunea Hey Honey Boost It Up va contribui la reducerea imperfecțiunilor, contracararea inflamației și va susține regenerarea naturală a pielii. Iar pentru îngrijirea din timpul nopții, alegeţi soluția de tip ulei în ser L’Occitane Immortelle Reset – în doar o săptămână, veţi observa o revitalizare generală.

Produse ce vor reda prospețimea tenului:

Loțiune tonică Cleopatra’s Rose Facial Toner, Sensatia Botanicals, balixir.ro, 95 Lei; Ulei în ser Immortelle Reset, L’Occitane, 259 Lei; Hyaluronic Serum, Dr. Barbara Sturm, 1.375 Lei (Madison); Cremă Boost It Up, Hey Honey, 207 Lei (Douglas); Kit Booster Amino-Fill 3D Lifting, Mádara, 140 Lei (MioBio); Meso Mask, Filorga, 205 Lei (Douglas).

Pe mâna specialiștilor

Dacă vreți ca pielea să arate perfect la evenimentele finalului de an, programați-vă terapiile din timp.

Cu o lună înainte

O cură de șase ședințe ce combină beneficiile tehnologiei BTL Exilis (cu radioterapie și ultrasunete) cu mezoterapia virtuală va îmbunătăți conturul feței, va diminua ridurile de pe gât și pe cele din jurul ochilor și va permite infuzarea unui mix de acid hialuronic și vitamine până la adâncimi de 1,5 mm în piele, fără durere și fără a necesita perioadă de recuperare, pentru un efect de hidratare profundă. Protocolul este disponibil la clinica AVRA Aesthetic Institute și are prețul de 650 Lei.

Cu o săptămână înainte

Un peeling la salon ajută la regenerarea tenului, strânge porii, reduce liniile profunde și fine și petele maronii. Vă recomandăm Dermacte Youth Peel 50%, cu un complex exfoliant cu toleranță ridicată, ce uniformizează pielea și reduce semnele îmbătrânirii. Vestea bună este că, spre deosebire de peelingurile clasice, va acționa fără restricțiile perioadei de recuperare ale acestora. Tratamentul este disponibil în Centrele de Slăbire și Înfrumusețare Silhouette și în saloanele partenere Top Line și are prețul de 365 Lei.

În aceeași zi

Obțineți un efect instantaneu de lifting printr-o singură ședință cu Guinot Lift Summum, ce presupune parcurgerea câtorva pași de exfoliere cu gel din extract de papaya și acizi din fructe, masaj cu serum pentru fermitate, umplerea sau ștergerea ridurilor și a liniilor din jurul ochilor cu un filler pe bază de acid hialuronic, aplicarea măștii faciale Lift Summum pentru lifting, iar în final să se aplice o cremă-mască de fermitate pentru decolteu.

Tratamentul este disponibil în Centrele de Slăbire și Înfrumusețare Silhouette și în saloanele partenere Top Line și are prețul de 315 Lei.

Material apărut în numărul de decembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Ingrijirea pielii: cele 8 noutati ale lunii aprilie”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here