Piele fără vârstă

0

Obțineți un ten proaspăt, cu cât mai puține semne de îmbătrânire, de la linii fine și riduri până la lipsa de fermitate sau deshidratare.

Obiectiv: netezire

Ne-am dori să oprim timpul în loc, dar, dacă acest lucru este prea puțin realizabil, nu la fel stau lucrurile în privința semnelor de îmbătrânire. Cu grija potrivită, puteți prelungi netezimea pielii, aspectul uniform și luminozitatea, care altfel se pierd odată cu trecerea anilor. Recompuneți-vă arsenalul de înfrumusețare cu aceste produse luxoase, ce au la bază ingrediente cu proprietăți importante de reconsolidare a tinereții pielii. Extracte din plante rare, ce cresc la altitudini mari în Alpii francezi (regăsite în Sublimage L’Essence Fondamentale), ingrediente care exfoliază delicat și conferă lifting (precum în serumul Abeille Royale Double R), caviar cu putere transformatoare (din gama inovată Skin Caviar Luxe Cream) sau uleiuri botanice bogate, în proporție de 99% (din uleiul cu Bancha și ceai verde de la Teaology) sunt ceea ce îi puteți oferi tenului pentru a-l păstra proaspăt. Nu în ultimul rând, vă recomandăm primerul anti-age de la Dr. Barbara Sturm, un hibrid între machiaj și îngrijire care va încununa o rutină de întinerire eficientă.

Produse recomandate pentru atingerea acestui obiectiv:

Sublimage L’Essence Fondamentale, Chanel, 2.098 Lei; Serum Abeille Royale Double R, Guerlain, 664 Lei; Skin Caviar Luxe Cream, La Prairie, 2.045 Lei; Ulei de față, Teaology, 155 Lei; Primer anti-age, Dr. Barbara Sturm, 450 Lei (Madison)

100% hidratare

 

Dacă ați petrecut vara prea mult timp la soare, probabil încă vă confruntați cu o piele deshidratată și linii noi pe față, iar temperaturile oscilante ale lui octombrie nu ajută tenul prea mult. Apelați la soluții hidratante instantanee, care umplu ridurile fine și vă readuc luminozitatea pielii. Pentru a păstra intact nivelul de apă din celule, vă recomandăm o cremă pe bază de ceramide (Ceramidin de la Dr. Jart), ce acționează ca o barieră protectoare, iar pe timpul nopții o mască cu apă de cocos, precum cea de la Douglas Naturals. Masca va avea un efect mai intens dacă înainte de a o aplica pregătiți pielea cu un spray-primer hidratant pe bază de alge (Maskimizer de la Origins). Nu uitați nici de zona ochilor, prima unde apar de obicei liniile fine. Doza de tinerețe de la Kiehl’s, cu pro-retinol și vitamina C, va lumina și netezi pielea sensibilă din jurul ochilor. În weekend sau oricând doriți, oferiți un scurt răgaz măștii pe bază de acid hialuronic de la Collistar care vă va relaxa și înfrumuseța. Iar dacă locuiți la oraș, unde rata de poluare este ridicată, apelați la o loțiune pe bază de oxigen, ce va echilibra pielea și îi va reda aspectul radios (Météorites Oxygen Care Moisturizer).

Produse recomandate pentru atingerea acestui obiectiv:

Cremă Ceramidin, Dr. Jart, preț la cerere (Sephora); Mască Hydrate Coconut Water, Douglas, 69 Lei; Spray Maskimizer, Origins, 89 Lei (Sephora); Youth Dose Eye Treatment, Kiehl’s, preț la cerere; Micromagnetic Mask Hyaluronic Acid, Collistar, 49 Lei (Sephora)

Wellness effect

Indiferent că preferați o baie îndelungată ori un duș rapid, ritualul spălării corpului poate însemna mai mult decât curățare: vă poate energiza înaintea unei zile pline ori relaxa la finalul ei. Începeți dimineața cu un power shot prin folosirea unui scrub cu textură de granita și aromă de citrice, precum Morning Zest de la Sephora Collection. Dacă v-ați îndrăgostit iremediabil de colecția Les Eaux de la Chanel, prelungiți aroma parfumurilor prin utilizarea gelurilor de duș complementare. Menta și ginsengul din spuma de curățare de la Biotherm sunt ingrediente ideale pentru învigorare. La finalul zilei, umpleți cada cu apă și introduceți în apă Bum Bum Bath Bomba, o sare de baie cu extracte de alge, unt de cupuaçu și ulei de cocos, care vor lăsa pielea ca de bebeluș. Octombrie e o lună perfectă pentru un gel de duș cu aromă de dovleac și vanilie, sunteți de acord? Încheiați ritualul cu o cremă hidratantă și stați departe de orice sursă vă va face să pierdeți starea de zen obținută.

Produse recomandate pentru atingerea acestui obiectiv:

Exfoliant Morning Zest, Sephora Collection, 47 Lei; Gel de duș Paris-Biarritz, Chanel, 234 Lei; Spumă de curățare Bath Therapy Invigorating Blend, Biotherm, 53 Lei; Moisturising Lotion, Bali Body, 168 Lei, namos.ro; Sare de baie Bum Bum Bath Bomba, Sol de Janeiro, 36 Lei (Sephora); Gel de duș Vanilla Pumpkin, The Body Shop, 35 Lei

Articol apărut în numărul de octombrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Sfaturi pentru un ten impecabil in perioada dintre Craciun si Anul Nou”!

Foto: Anna Daki; Realizat de Andrei Iovu și Lil Bulgac; Model: Marie Louwes/Mega Models; Makeup: Loni Baur; Hairstyling: Sina Velke

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here