Piele luminoasă în două minute

0

Atunci când pielea ta arată excelent, ai o senzație de bine, nu-i așa? E grozav când primești complimente despre cât de bine arată tenul tău și când îl vezi strălucind în oglindă. Cu sistemul ageLOC Boost System, poți avea o piele luminoasă cu doar două minute din ziua ta.

Un sistem inovator

Rutina ta de înfrumusețare îți menține pielea în formă, dar dacă ai putea adăuga un produs care are beneficiile unui tratament la salon? Cremele și produsele obișnuite de îngrijire au rolul lor, dar tehnologia cu microcurenți adaugă un plus de necontestat. Pe bază de microcurenți, dispozitivul ageLOC Boost trimite impulsuri intermitente și variabile în piele de 8 ori pe secundă. Impulsurile sunt echilibrate în sarcină, deci trec de la pozitiv la negativ la fiecare 2,4 secunde. Când este folosit împreună cu Activating Serum, acesta optimizează și activează pielea pentru un ten mai întinerit.

Un serum potrivit

Când apelezi la tehnologia cu microcurenți, ai nevoie de un serum care să acționeze în sinergie cu ea și să o ajute să aibă efectul dorit asupra pielii. Activating Serum are o formulă puternică prin care oferă nu doar o gamă largă de beneficii pentru piele, precum luminozitate, tonifiere și beneficii anti-îmbătrânire, ci și conductivitatea esențială, necesară dispozitivului pentru a asigura transmiterea eficientă în piele a microcurentului unic. Formula conține un amestec pentru luminozitate (din extract din narcisă de mare (CEA), vitamina C și niacinamide), extract de fruct de caviar de lămâie ce intensifică exfolierea și susține reînnoirea celulară a pielii pentru un ten vizibil mai neted, mai luminos, mai strălucitor și mai tânăr și amestec pentru tonifiere (din extract din măr, extract din linte, extract din pepene și două forme de acid hialuronic), care hidratează și catifelează, în timp ce oferă pielii un aspect mai tonifiat. După 12 săptămâni de utilizare a sistemului ageLOC Boost, studiile clinice au demonstrat că participanții aveau opiele: cu 90% mai elastică, 103% mai tonifiată, 104% mai fermă, 75% mai luminoasă. Primele rezultate sunt vizibile în doar 7 zile de utilizare și beneficiile durează pe parcursul zilei.

Cum să îl utilizezi

Pornește dispozitivul glisând cu degetul în sus pe întreaga lungime a suprafeței tactile. Eliberează trei doze de ageLOC Boost Activating Serum pe suprafața conductoare a dispozitivului. Întinde pe jumătate de față. Începe aplicarea glisând cu degetul în sus pe întreaga lungime a suprafeței tactile încă o dată. Deplasează suprafața conductoare pe față prin mișcări ascendente/spre exterior. Repetă apoi toți pașii pe cealaltă jumătate a feței.Dispozitivul se va opri automat după două minute. Masează excesul de Activating Serum în piele, apoi continuă cu rutina ta zilnică de îngrijire a pielii. Dispozitivul se va opri automat după două minute. Masează excesul de Activating Serum în piele, apoi continuă cu rutina ta zilnică de îngrijire a pielii.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here