Cum să aveți o piele mai strălucitoare la fiecare vârstă

0
piele mai stralucitoare la fiecare varsta

Nu contează vârsta pe care o aveți, culoarea pielii sau hiperpigmentarea – petele maronii care apar pe piele după episoadele acneice, expunerea la soare sau furtunile hormonale afectează pe toată lumea. Aflați din acest articol care sunt cele mai bune soluții pentru a avea o piele strălucitoare la fiecare vârstă.

20 de ani – Tânără și fresh

Fața dumneavoastră este încă tânără, dar asta nu înseamnă că nu observați câteva pete pigmentare. La 20 de ani se observă pistruii, urmele de acnee sau melasmă din cauza sarcinii sau a contraceptivelor orale. Cautați ingrediente dovedite pentru combaterea pigmentării, cum ar fi vitamina C. Life Impulse® cu Vitamina C, calciu si alte plante si minerale este un antioxidant puternic, ce poate ajuta organismul slabit sa lupte impotriva radicalilor liberi. În plus, vitamina C ajută la ameliorarea răcelilor, la întărirea vaselor de sânge, dar si la ameliorarea unor afecțiuni mai grave.

Combinatia de Vitamina C, calciu si minerale poate actiona ca un antioxidant asupra sistemului imunitar, întărind bariera de protectie a organismului.

30 de ani – O viață activă

Îngrijorarea constantă din cauza copiilor și a job-ului este adesea vinovată de problemele de piele. La 30 de ani, hiperpigmentarea este cel mai legată de stres. Obiceiuri cum ar fi ciupitul de față sau zgârieturile cauzate de stres provoacă pete maronii.
Optați pentru un tratament intensiv ce combate reactivitatea cauzată de iritații și înroșiri ale pielii, având efect imediat de calmare. Melan Recovery, disponibil pe produse-frumusete.ro, diminuează sensibilitatea cutanată și protejează pielea împotriva agresiunilor externe. Re-echilibrează bariera cutanată, conferă confort și elasticitate pielii.

Dacă relaxarea este cheia, gândiți-vă la o zi petrecută într-un loc apropiat de natură în care vă puteți relaxa și răsfăța pentru o zi. Dacă vă doriți o relaxare profundă, pachetul Zen de la Country Spa este alegerea perfectă. Pachetul include : saună umedă sau saună uscată, gomaj corporal, masaj de relaxare cu Yonka, tratament facial Le grand Classique.

40 de ani – Prospețime naturală

La această vârstă, multe femei se opresc din luarea anticoncepționalelor si au trecut peste perioada sarcinilor, astfel încât fluctuația agresivă a hormonilor și melasma este sub control. Pentru a vă tonifia pielea și a-i reda strălucirea folosiți produse ce conțin vitamina B6.

Aveți grijă de ten cu fiolele Active C Regenyal, disponibile pe shop-ul online produse-frumusete.ro. Ele conțin un concentrat intensiv de Vitamina C ce protejează pielea împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi. Acesta favorizează sinteza de colagen, au proprietati de fotoprotecție și anti-inflamatorii. Diminuează ridurile, având de asemenea efect anti-aging si antioxidant. Fiolele conferă pielii strălucire și prospețime.

Tot cu un conținut ridicat de vitamina C este și serul Sensatia Botanicals, disponibil pe shop-ul online balixir.ro. Acest ser folosește puterea prunei Kakadu, una dintre cele mai bogate surse de vitamina C de pe planetă, ce reduce liniile fine și imbunătățește elasticitatea pielii.

50 de ani – Strălucire recâștigată

Menopauza afectează pielea așa cum o fac contraceptivele orale. Deoarece pielea poate deveni uscată și sensibilă și pare a fi ternă acum, căutați produse care conțin lemn dulce și antioxidanți, care ajută la oprirea producției de melanină în exces și redau strălucirea naturală a pielii.

60 de ani – Piele îngrijită cu tandrețe

În acest moment, femeile sunt expuse unui risc mai mare de pigmentare a pielii dacă iau medicamente antihipertensive, care pot intensifica sensibilitatea la soare sau estrogen. În consecință, medicii recomandă o aplicare atentă a protecției solare în timpul zilei și creme cu efect de albire a pielii pe timpul nopții. În gama Melascreen de la Ducray găsiți de exemplu un ser dermatologic cu acțiune împotriva fotoîmbătrânirii. Produsul ajută la eliminarea petelor brune, netezește pielea, hidratează și revitalizează epiderma și, în plus, are acțiune anti-oxidantă.

Citiți și: “Cum sa aveti o piele mereu stralucitoare pe perioada verii”!

Foto: Imaxtree (Poiret toamna/iarna 2018/2019)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here