Pierre Balmain in culori de sepia

0
109

Colectia Pierre Balmain primavara-vara 2013 ne este prezentata in filmul ce o urmareste pe Anna Selezneva, plimbandu-se prin soare, in culori de sepia.

Iar soarele si culorile arse de el sunt chiar sursa de inspiratie a colectiei, impreuna cu atmosfera din Nisa si riviera fanceza, stilul iconicei Jeanne Moreau in clasicul La Baie des Anges din 1963, dar si renumitul club francez al anilor ’80 Les Bains Douches.

Și, pentru ca toate sursele inspiratiei par maritime, Anna poarta cu gratie un wet look, impreuna cu tinutele discret romantice, in linii puternice. O colectie de piese grafice in alb si negru, punctate de culori solare usor estompate, este ideala in combinatie cu filtrul retro al filmarii, specialitatea Atelierului Franck Durand si a regizorului Bérénice Rapegno.

Ideea de glamour sub soare este accentuata si de prezenta, nevazuta aproape, a unui personaj masculin, ce se arata doar printr-o mana dragastoasa sau o umbra pe apa piscinei. Iar muzica aleasa de Tympanistan ofera suspansul ideal, intr-un peisaj in care aparent nimic nu poate sa ia o intorsatura neasteptata.

Aceasta colectie a fost prezentata, prima oara, in mai 2012 la centrul Yintai din Beijing, dar si la New York Fashion Week. Pierre Balmain a fost creata de legendara casa Balmain in colaborare cu Ittierre SpA.

[vimeo 51675256 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here