Piese esențiale pentru o garderobă modernă ce durează în timp

0
Piese esențiale pentru o garderobă modernă ce durează în timp. Campania COS toamnă-iarnă2019

Anul 2019 ar trebui să fie despre îmbinarea firească a lumii create de om cu lumea neatinsă de om, o întoarcere la tradițional, la atemporal, la natură. Climate change, consumerism, capitalism, sunt teme din ce în ce mai palpabile, cu efecte devastatoare pentru planetă, iar un posibil răspuns vine din partea industriei modei.

Must-haves pentru garderoba ce durează în timp: design modern, atemporal și funcțional

COS a ales să adreseze această îngrijorare prin colecția sa de toamnă-iarnă 2019, oferind piese de înaltă calitate, durabile, din materiale naturale, compuse din esențiale pentru garderobă, precum și clasice reinventate, în concordanță cu etosul mărcii de design modern, atemporal, funcțional și tactil. Inspirat de artă, COS folosește metode tradiționale și tehnici noi pentru a realiza colecții care să dureze.

Angajat atât în designul atemporal, cât și în inovare, COS colaborează cu artiști, galerii și studiouri de creație consacrate și emergente cum ar fi Galeriile Serpentine, Salone del Mobile, The Guggenheim New York, The Donald Judd Foundation, Frieze London, The Dia Art Foundation, Design Miami /, Opening Ceremony și Mr. Porter și cu artiști precum Snarkitecture, Sou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor și AFSO / ANDRÉ FU.

Materiale și culori naturale

Cu ajutorul fotografului iconic Mark Borthwick, shootingul traduce filosofia brandului. Explorarea dimensiunii care combină o abordare brutalistă bazată pe linii puternice, unghiulare, arhitecturale cu o stare liniștită de evadare în natură se reflectă în fundalul contrastant al regiunii rurale englezești și structurilor arhitecturale brute. Structura fermă și fluiditatea se împletesc pentru a forma proporții exagerate, în timp ce materialele naturale și inovatoare creează forme arhitecturale.

Tricoturile delicate din cașmir, paltoanele structurte din fetru, blazerele din lână și sacourile de piele supradimensionate sunt potrivite astfel încât să formeze o bază pentru orice garderobă modernă ce durează în timp. Colecția este încadrată într-o paletă de griuri industriale, completată de o serie de nuanțe mai soft, precum culoarea pietrei și a ovăzului, aducând o luminozitate subtilă unei palete de iarnă, încălzită de ruginiu și prună.

Modele: Khadim Sock, Lina Zhang și Giedre Dukauskaite.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here