Piese vestimentare pe care trebuie să ai pentru o vară de poveste

0
salopete de vara

Vine vara şi toate doamnele şi domnişoarele în pas cu tendinţele din modă abia aşteaptă să poarte rochii de vară sau salopete interesante cu imprimeuri şi modele fel de fel, din materiale vaporoase, care să le scoată perfect corpul în evidenţă. Poema.ro s-a pregătit intens tot anul pentru sezonul estival, astfel încât fiecare cumpărătoare să se simtă pregătită şi hotărâtă atunci când iese la cumpărături.

Roşul este o culoare potrivită pentru orice sezon, dar mai ales pentru vară

Rochiile roşii sunt cele care vor atrage în mod pozitiv atenţia tuturor, indiferent dacă sunt purtate ziua pe stradă, sau noaptea la o plimbare pe răcoare sau la un suc cu prietenii. Pentru vara sunt recomandate rochiile roşii din materiale vaporoase şi delicate, care să lase pielea să respire şi să permită corpului să elimine corect umiditatea şi să se răcorească. Persoanele mai îndrăzneţe pot alege rochii roşii scurte şi mulate atunci când ies în oraş, acestea fiind potrivite şi pentru cocktailuri.

Pentru petreceri pe plajă sunt potrivite şi rochiile lungi şi largi, din materiale uşoare, care se umfla în bătaia vântului. O rochie roşie accesorizata cu elemente aurii sau cu imprimeuri florale este o soluţie bună şi va funcţiona pe oricine.

Rozul defineşte subtil ţinutele delicate şi feminine

Rochiile roz sunt delicate şi feminine, dar şi potrivite pentru orice doamnă şi domnişoara indiferent de vârstă. În funcţie de personalitate, poate fi aleasă o rochie roz pal, lungă şi vaporoasa, care va permite corpului să se relaxeze în ea, în timp ce vă atrage pozitiv privirile celor din jur, sau o rochie roz intens, scurtă şi mulată pentru persoanele care preferă să fie tot timpul în centrul atenţiei. Materialele pentru rochii de vara trebuie să fie cât mai naturale pentru a permite transferul de căldură dintre corp şi material, astfel încât posesoarea să se simtă bine în ea, indiferent de temperatură.

Salopetele cu imprimeuri şi materiale fine sunt perfecte pentru vară

Indiferent dacă este vorba despre salopete dama scurte sau lungi, acestea pot fi o piesă de senzaţie în sezonul estival. Există salopete cu un sistem de prindere interesant, cu bretele care se încrucişează şi se leagă în diverse moduri, cu accesorii interesante şi croiuri fabuloase. Adăugând la aceste elemente şi imprimeurile specifice verii, culorile tari şi materialele răcoroase, salopetele devin piese nelipsite din garderoba femeilor în acest sezon.

Pe lângă faptul că arată foarte bine şi sunt interesante, salopetele au avantajul de a fi cele mai confortabile piese vestimentare. Atunci când clasicii jeanşi par prea groşi şi prea anosti pentru o zi de vară intensă sau pentru o seară relaxantă în oraş şi nici rochiile nu par o soluţie bună, o salopetă va fi soluţia salvatoare. Salopetele sunt elegante, sunt chic şi sunt potrivite pentru mai multe ocazii, putând fi integrate şi în ţinute glam.

Fiecare persoană îşi va alege hainele în funcţie de personalitate, dar şi de tendinţe, iar vara aceasta se poartă rochiile şi salopetele. Magazinul online Poema şi-a făcut din timp temele şi îşi aşteaptă cumpărătoarele cu cele mai frumoase piese vestimentare.

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: Poema

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here