Despre popularitate pe Instagram la Saptamanile Modei

0
Kaia Gerber Saptamanile Modei

Saptamanile Modei se bucura de o atentie special pe Instagram, iar anumite branduri si modele primesc o multime de like-uri, comentarii & repost-uri in aceasta perioada.

Celebra aplicatie a lansat de curand niste analize dupa New York, Londra, Milano si Paris, iar rezultatele obtinute in urma lor sunt destul de interesante. La New York Fashion Week, spectacolul lui Tom Ford s-a bucurat de cel mai mare succes online, urmat de show-ul Calvin Klein. La Londra, prezentarea lui Christopher Bailey pentru Burberry a avut parte de cea mai mare acoperire in social media, beneficiind totodata si de prezenta Carei Delevingne pe podium.

Kaia Gerber a fost cel mai popular model pe Instagram de la Saptamanile Modei

Nu este surprinzator ca Gucci a iesit pe primul loc la Saptamana Modei din Milano. Brandul a fost urmat in topul Instagram de Prada, Fendi, Versace si Moschino. Dolce & Gabanna nu s-a aflat in top 5 cu toate ca prezentarea noilor genti cu ajutorul dronelor s-a bucurat de un real succes. Iar la Paris padurea tomnatica ce a decorat spatiul prezentarii Chanel a adus brandului prima pozitie. Pe locurile doi si trei s-au situat Dior si, respectiv, Louis Vuitton.

O mentiune notabila ar fi Richard Quinn. Ca un nume relativ nou este surprinzator ca el s-a situat pe locul doi la Fashion Week-ul londonez devansand Christopher Kane si Delpozo. Spectacolul lui Richard Quinn a avut totusi si un invitat extrem de special in front row: Regina Marii Britanii.

Din punctul de vedere al modelelor, cele mai multe mentionari pe Instagram au fost despre Kaia Gerber, fiica in varsta de 16 ani a supermodelului Cindy Crawford. Aceasta nu este o surpriza, avand in vedere ca Gerber a fost prezenta intr-o multime de show-uri in acest sezon: Tom Ford, Marc Jacobs, Alexander Wang, Versace, Moschino, Saint Laurent si Chanel, sunt doar cateva dintre ele. Iar prima ei campanie pentru Chanel a fost dezvaluita in timpul lunii modei. Kaia a fost urmata de surorile Gigi si Bella Hadid, iar Karlie Kloss a ocupat a patra pozitie, desi a fost prezenta intr-un singur show in acest sezon.

Cititi si: “Topul celor mai populare branduri de moda pe Instagram”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here