Portrete ale starurilor CFDA de Peter Lindbergh

0

Luni seara, in New York, se acorda premiile CFDA, iar Peter Lindbergh si Trey Laird au pregatit lookbook-ul cu tinutele esentiale.

De sase ani, Trey Laird a fost desemnat de Diane von Furstenberg sa conceapa jurnalul CFDA, modul de prezentare a designerilor nominalizati la CFDA. Singurul brief pe care l-a primit in acest an a fost sa faca ceva extraordinar, si Trey a profitat de libertate pentru a-si implini dorinta de a lucra cu fotograful sau preferat, Peter Lindbergh. Impreuna au surprins esenta fiecarei colectii alese si portrete ale creatorilor.

Fotografiile sunt alb-negru, intr-un decor minimalist, dar ambianta se schimba de o colectie la alta, in functie de amprenta designerului. „Peter si cu mine am dorit sa fie ca o impresie care inca se creeaza, aproape ca niste schite, pentru a arata atmosfera si spiritul fiecarei colectii nominalizate”, a spus Laird pentru The Cut.

Daca pana acum fiecare colectie era reprezentata printr-un singur look esential, lookbook-ul din acest an alege mai multe piese pentru a schita povestea din spatele colectiei. Jurnalul CFDA este un program de 150 de pagini ce va fi distribuit in seara evenimentului.

Pana atunci avem sansa sa privim unele dintre cele mai frapante imagini:

(foto: Carolyn Muphy in Oscar de la Renta)

(foto: Iselin Steiro in  3.1 Phillip Lim)

(foto: Alexander Wang si Erin Wasson in Alexander Wang )

(foto: Marc Jacobs si Ruby Jean Wilson in Marc Jacobs )

(foto: Jack McCollough si Lazaro Hernandez, Julia Nobis si Sasha Pivovarova in Proenza Schouler)

Toate imaginile: CFDA

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here