Postere retro cu celebrități în campania Louis Vuitton Prefall

0
Louis Vuitton Prefall

Sophie Turner, Jennifer Connelly, Alicia Vikander, Lea Seydoux, dar și Woodkid, Cody Fern sau Jaden Smith se numără printre cele 23 de talente care au pozat, la invitația lui Nicolas Ghesquiere, pentru colecția Louis Vuitton Prefall 2020 pentru femei.

Îmbracați în ținute din colecția Louis Vuitton Prefall 2020, ei au devenit starurile imaginare ale unor nuvele horror sau științifico-fantastice ori capul de afiș al unor filme de categorie B.

Imaginile fotografiate de Collier Schorr au fost ilustrate apoi de o echipă de patru artiști, pentru ca rezultatul final să arate ca posterele retro de film sau copertele de cărți din secolul XX.

Wiliam Peter Blatty, care a scris Exorcistul, ne-a dat drepturile pentru a folosi coperta cărții sale. De aici a început totul”, a spus designerul Nicolas Ghesquiere. „E grozav pentru mine să iau o ficțiune și să o încorporez în designul unei ținute. Și m-am gândit, care ar fi continuarea? Să folosesc mai departe ficțiunea pentru a ilustra ideea de modă.”

În această colecție, care este concepută ca o „bibliotecă purtabilă”, fiecare ținută își scrie singură capitolul, cu monologuri romantice și dialoguri între rebeliunea stilistică și măiestria croitoriei tradiționale.

Ducând încă și mai departe referințele culturale, Ghesquiere a imprimat pe unul din tricourile colecției însăși coperta originală a nuvelei-cult Exorcistul.

Cei 23 de artiști care apar în posterele campaniei sunt, în ordinea imaginilor: Lea Seydoux, Sophie Turner, Angelica Ross, Stacy Martin, Kelsey Asbille, Doona Bae, Chloe Grace Moretz, Alicia Vikander, Laura Harrier, Emma Roberts, Zhong Chuxi, Yaya, Noemie Merlant, Deepika Padukone, Woodkid, Rinko Kikuchi, Cody Fern, Jennifer Connelly, Billie Lourd, Jaden Smith, Gugu Mbatha-Raw, Robyn și Samara Weaving.

Lea Seydoux
Sophie Turner
Angelica Ross
Stacy Martin
Kelsey Asbille
Doona Bae
Chloe Grace Moretz
Alicia Vikander
Laura Harrier
Emma Roberts
Zhong Chuxi
Yaya
Noemie Merlant
Deepika Padukone
Woodkid
Rinko Kikuchi
Cody Fern
Jennifer Connelly
Billie Lourd
Jaden Smith
Gugu Mbatha-Raw
Robyn
Samara Weaving

 

 

Foto: Louis Vuitton

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here