Power dressing: austeritatea militară întâlnește delicatețea pieselor romantice

0
Londe Studio, Power dressing: austeritatea militară întâlnește delicatețea pieselor romantice

Toamna oferă o nouă șansă să fii tot ceea ce ți-ai propus și ai nevoie de ținute memorabile care sa îți sublinieze curajul și puterea feminității. Când austeritatea militară întâlnește delicatețea pieselor romantice, naște o colecție irezistibilă a brandului Londe Studio pe care trebuie să o descoperi. Lasă-te cucerită de piesele clasice, versatile ale acestei colecții, piese create având diverse detalii din zona military si nu numai, croite pentru a pune in valoare silueta.

Combat-à-porter

Rochii și cămăși kaki, pantaloni de inspirație cargo ce pot fi asortați la orice ținută și o supra-doză de îndrăzneală – designerul Stefana Ludusan rafinează stilul military în linii simple pentru o modă a străzii absolut dezarmantă.

Floarea pasiunii

Printul floral cu iz de toamnă adaugă putina dramă într-un romantism studiat pentru a seduce prin simplitate și eleganță. Adevărata pasiune pentru modă stă în abilitatea de a alege materiale delicate pentru a exprima forța feminină. Alege rochii din materiale fluide ce alungesc silueta si poarta-le cu sneakers ziua și tocuri amețitoare după apusul soarelui.

Back to black

Nu exista loc în dressing pentru alegeri gresite. Londë Studio propune o întoarcere nostalgică la cea mai iubită culoare din toate timpurile – negrul și o indulceste prin croieli și transparențe studiate pentru a fi senzuale, fără a depăși limita pudorii. Topul și rochia lungă sunt cea mai buna alegere pentru a provoca pasiuni la un eveniment formal. Pentru zi, bluza ce lasă umărul la vedere și pantalonii evazați sunt cele două arme impecabile ce vor scoate din anonimat orice ținută mult timp de acum înainte.

Power dressing

Londë Studio adaptează pentru tine una dintre cele mai longevive tendințe – piesele de inspirație masculină – găsind un echilibru între senzualitate, confort și puțin umor: în completarea unei ținute structurate military, piesele realizate din materiale a căror transparență învăluie trupul aduc o notă de vulnerabilitate, fragilitate și efemeritate feminină.

Descoperă colecțiile Londë Studio în ediție limitată pe londestudio.com.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here