Contra cronometru: 4 săptămâni până la vacanță

0

BAZAAR prezintă un program de îngrijire şi intrare în formă care vă pregăteşte pentru apariţia pe plajă în doar câteva săptămâni.

IMG_4667 610

4 săptămâni

RUTINA DE EXERCIŢII: „Slăbitul şi tonifierea zonelor-problemă sunt misiuni de cursă lungă, însă puteţi miza pe o îmbunătăţire, dacă demaraţi un program care să combine masajele anticelulitice şi exerciţiile fizice. Clasele de Pilates tonifiază şi alungesc musculatura, iar pentru pregătirea de vacanţă recomand trei şedinţe pe săptămână – cele mai rapide rezultate se observă la muşchii abdominali”, spune Raluca Vornicel, trainer la Movement Studio, www.movementstudio.ro.
SpaFit Massager HR_INSFTPJ004

Ustensilă pentru masaj anticelulitic, The Body Shop, 46 Lei

NeroSublime_VasettoCrema_Paletta_CMYK

Cremă de față cu efect detoxifiant Nero Sublime, Collistar, 307 Lei

 

Huiles précieuses étui+flacon_RV.jpeg

Huiles Precieuses pentru corp, Diptyque, 299 Lei (Beautik Haute Parfumerie)

IMG_5832 (1)

Suc presat la rece Green Magic, Juice It, 12 Lei

Cellucup-pink copie

Ustensilă de masaj anticelulitic Cellu-cup, 89 Lei (Sephora)

ADIO, VERGETURI: O problemă aparent imposibil de rezolvat (remediile se adresează mai ales celor nou-apărute, nu celor vechi), vergeturile devin şi mai nesuferite pe plajă, căci bronzul nu face altceva decât să le accentueze. Pentru o ameliorare vizibilă a aspectului vergeturilor, indiferent de vechimea lor, dr. Andreea Iftimie recomandă cel mai nou şi avansat protocol: biodermogeneza. „Tratamentul se realizează printr-o procedură precisă, prin care se poate afla încă de la început de cât timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. Atenuarea vergeturilor, dar și a celulitei se realizează treptat, iar rezultatele încep să fie vizibile după a cincea şedinţă. În majoritatea situaţiilor, sunt necesare 20 de şedinţe, realizate o dată la 2 zile.” Preţ: 100 Euro/şedinţa, la Clinica Fazzada, www.fazzada.ro.

Text: Anda Brîndușă. Articol apărut în ediția Harper’s Bazaar de mai-iunie.

Foto: Guliver/Thinkstock, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here