Revista Men’s Health a acordat premiile Men of The Year 2016

0
232
gala men's health 2016 castigatori

In seara de 12 decembrie, peste 500 de invitati i-au sarbatorit pe cei mai de succes barbati din Romania in acest an, in cadrul galei Men of the Year 2016, organizata de revista Men’s Health.

Pe langa desemnarea premiilor propriu-zise pentru castigatorii “Men of the Year 2016” by Men’s Health, in seara de luni a avut loc si decernarea castigatorilor concursului “Cover Model 2016”.

Castigatorii “Men of the Year 2016” premiati de echipa Men’s Health pe 12 decembrie

Primul premiu din acest an a mers catre Florin Mergea si Horia Tecau pentru performanta de la Jocurile Olimpice de la Rio, unde au castigat impreuna prima medalie olimpica pentru tenisul romanesc – argintul in proba de dublu masculin.

Simone Tempestini, pilot de raliu

Simone Tempestini, pilot de raliu, a fost si el premiat pentru ca a devenit in 2016 campion mondial al categoriilor Junior World Rally Championship si WRG 3.

Haluk Kurcer a primit trofeul Men of The Year in numele intregii echipe a televiziunii Kanal D, pentru reusitele din acest an si, mai ales, pentru faptul ca a fost televiziunea cu cea mai spectaculoasa crestere.

Invitati si castigatori la gala Men of the Year 2016

Bogdan Buta, fondatorul fesivalului UNTOLD a primit trofeul pentru cel mai mare festival din Romania, cu 640.000 de spectatori la cele doua editii si numeroase premii internationale castigate.

Pentru Cosmin Vladimirescu business-ul e tehnologie, inovatie, parteneriate si proiecte inovatoare, pe scurt: experiente priceless. In calitate de General Manager Mastercard Romania, Cosmin a primit si el un trofeu Men of The Year.

Cu patru piese ajunse pe primul loc in Romanian Radio Airplay Chart si trei in Top 5 cele mai populare video-uri muzicale din Romania in 2016, Carla’s Dreams a primit trofeul Men of The Year, fiind, de departe, cea mai populara trupa muzicala a momentului.

Singurul triatlonist roman care a participat – de doua ori – la Campionatul Mondial Ironmal de la Kona, Hawaii, Mihai Baractaru a primit trofeul Men of The Year, fiind in acest an si castigatorul celui mai dificil triatlon din Romania: Transfierul de pe Transfagarasan.

Cele 768 de puncte inscrise il fac sa fie cel mai prolific marcator al nationalei de Rugby din Romania. Cu 96 de meciuri pentru nationala Romaniei, Florin Vlaicu este cel mai selectionat rugbist roman din istorie si unul dintre castigatorii Men of The Year in 2016.

Cat despre concursul Men’s Health – Cover Model 2016, Daniel Chirita a castigat premiul I si, prin urmare, locul pe coperta revista Men’s Health din februarie 2016.

Premiul publicului i-a fost acordat lui Robert Popescu, iar premiul juriului a fost castigat de Sorin Obersterescu, iar mentiunea speciala i-a fost acordata lui Marius Gheorghias.

Partenerii serii la gala Men of The Year 2016 au fost: Mastercard, Alpha Bank, Pilsner Urquell, Technogym, Coca- Cola, Wild Turkey.

Cititi si cum a fost la Gala Men’s Health din 2014!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here