Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru aprilie

0
145
Horoscopul lunii aprilie 2019

Pentru Balanțe se anunță o lună dominată de senzualitate în cuplu, iar persoanele născute sub semnul Peștilor își dedică mai mult timp în această perioadă celui drag.

Berbec

Prima decadă a lunii vine cu ezitări în relație. Simțiți nevoia să vă eliberați de obligații și reguli și să priviți lucrurile dintr-o nouă perspectivă. În ceea ce privește aspectele financiare, mai bine evitați să semnați noi contracte, să acordați împrumuturi de orice fel și să faceți investiții mari. Dar este un moment bun pentru reeșalonarea plăților și achitarea datoriilor. Deși tentațiile sunt mari de Paște, evitați să mâncați prea mult și faceți plimbări în natură cât de des.

Taur

Primăvara vă dă aripi și vă e parcă mai ușor să vă exprimați dorințele și sentimentele față de persoana iubită. Single? Acum e momentul potrivit să faceți primul pas și să inițiați o conversație cu cel care vă place. Se ivește o șansă excelentă la mijlocul lunii să clarificați în favoarea dumneavoastră anumite discuții sau proiecte legate de muncă și să rezolvați unele probleme financiare presante. Aveți suficientă forță fizică și mentală pentru a realiza tot ceea ce vă propuneți.

Gemeni

Viața sentimentală este marcată de pasiune intensă. Jocurile seducției nu vă sunt străine și s-ar putea să ajungeți la o concluzie bruscă și să faceți niște schimbări pe care le-ați tot evitat. În carieră, veți avea șansa să rezolvați situațiile care vă dau dureri de cap în ultima perioadă, iar banii și beneficiile sau reputația socio-profesională pot ajunge foarte aproape de nivelul propus. Influența astrologică vă stimulează energia – direcționați-o către scopuri constructive.

Rac

Are loc clarificarea propriilor sentimente față de unii apropiați, dar și lămurirea situației amoroase, care a fost mai tensionată la începutul intervalului. În ceea ce privește locul de muncă, în aprilie puteți solicita o majorare de salariu sau alte beneficii ori puteți aspira la un loc de muncă mai bine plătit în cadrul companiei pentru care lucrați deja. Spre finalul lunii sunteți predispusă la griji legate de sănătate, fără o cauză reală.

Leu

Dacă faceți parte dintr-un cuplu stabil, veți avea tendința să pretindeți mai multă libertate de mișcare, iar asta i-ar putea declanșa suspiciuni partenerului. Discutați și ascultați ceea ce are de spus, pentru a depăși această perioadă complicată emoțional. La job, proiectele de grup merg mai bine ca oricând sau vă promovați propria afacere online. Sunteți plină de bucurie, optimism, dar aveți și o predispoziție accentuată spre excese.

Fecioară

Fecioarele singure au toate șansele de a întâlni acum pe cineva cu vino-ncoa’ în cercul de prieteni, iar cele deja implicate vor simți mai mult ca oricând un sprijin real din partea iubitului în tot ceea ce fac. Apar beneficii constante din exercitarea profesiei și vă bucurați de succes în primul rând pentru că vă administrați mai realist veniturile și cheltuielile. Starea de spirit este în general bună, cu excepția mijlocului lunii, când intervine o situație stresantă.

Balanță

În cuplu, se anunță o lună pasională, dominată de senzualitate și clipe de neuitat alături de cel drag. Profesional și financiar, lucrurile nu stau deloc rău. Spre finalul lui aprilie, meticuloasă și organizată cum vă știți, reușiți să finalizați un proiect important și vă bucurați așa cum trebuie de realizare, poate chiar vă oferiți un city break ca bonus de Paște. Sigur vă vor prinde bine câteva zile de relaxare după toate eforturile din ultimul timp.

Scorpion

Către sfârșitul lunii s-ar putea să aveți șansa de a vă mărturisi sentimentele și de a începe relația pe care o visați cu persoana care v-a furat inima de ceva timp. O schimbare intervine și în planul carierei, astfel că vă veți definitiva noile scopuri și veți depăși destul de ușor o serie de obstacole care păreau imposibil de trecut. Într-o formă fizică și psihică de invidiat, faceți numai ce vă place și priviți cu încredere spre viitor.

Săgetător

Fiți foarte atentă la modul în care vă exprimați sentimentele, deoarece astrele sunt cam morocănoase la începutul acestei luni și pot determina unele neînțelegeri în cuplu. Profesional, proiectele mai vechi lăsate în coadă de pește se dezmorțesc și veți obține banii despre care credeați că nu vor mai veni vreodată. Sănătatea dumneavoastră se poate schimba în bine, indiferent dacă problemele sunt cronice sau acute.

Capricorn

Nu este imposibil să experimentați o atracție bruscă pentru cineva din anturaj, pe care l-ați cunoscut de ceva vreme, dar la care v-ați gândit doar ca prieten sau simplă cunoștință. Începutul lui aprilie vă deschide mari perspective profesionale și financiare. Poate deveni disponibil un job pe care îl urmăriți de mult timp și sigur le veți dovedi superiorilor că îl meritați. În ceea ce privește forma în care vă aflați, nu aveți de ce să vă faceți griji.

Vărsător

Viața sentimentală este intensă în aprilie, s-ar putea să existe certuri și reconcilieri, reluarea unei relații mai vechi sau probleme care nu au fost rezolvate să revină în actualitate și, de asemenea, atracții fatale și relații fierbinți. Profesional, afirmați-vă prin demonstrarea abilităților, fără a contesta autoritatea celorlalți. Încercați să luați o pauză pentru a face lucruri care vă relaxează și alocați suficient timp pentru odihnă.

Pești

Petreceți mai mult timp cu jumătatea dumneavoastră și discutați despre situații care au rămas nesoluționate în trecut, deoarece șansele ca lucrurile să se îndrepte în viitor sunt considerabile în acest interval. La job sunteți implicată în munca de echipă și ar trebui să țineți cont mai des de opiniile colegilor mai experimentați, chiar dacă inițial nu prea vă convine. Foarte important este să vă dozați eforturile, pentru a fi eficientă în orice faceți.

Citiți și: “Previziunile esențiale ale lunii decembrie: horoscop pe final de 2018”!

Foto: broșă prin amabilitatea Cozette Boutique

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here