Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru decembrie

0
84

Berbec

Aveți tendința să flirtați mai mult spre finalul anului, poate și datorită spiritului Sărbătorilor care se apropie și vă face mai exuberantă. La locul de muncă, treceți printr-o perioadă agitată, stresantă chiar, dar în loc să risipiți energie pe dispute inutile, ar trebui să vă concentrați pe obiectivele trasate și să nu permiteți nimănui să vă intimideze. Nu vă ignorați starea fizică, în special dacă aveți vreo afecțiune cronică.

Taur

Încheiați anul seducătoare, plină de pasiune și cu dorința de a vă mărturisi sentimentele pentru cel drag. Vă aflați în pragul unor schimbări profesionale majore, iar dacă ați muncit din greu, dovedindu-vă mai responsabilă și mai competentă ca oricând, ați putea obține o promovare sau anumite sarcini noi. Nu exagerați cu dietele sau cu produsele „minune” pe care le descoperiți online.

Gemeni

Este important să vă găsiți echilibrul interior, să acceptați unele decizii dure care trebuie luate în ceea ce privește relația sau chiar să fiți deschisă la una nouă. Astrele vă încurajează să ieșiți în evidență la job sau să cultivați un talent ce vă poate ajuta să vă faceți un nume. Sunteți foarte inspirată și realizați multe într-un timp foarte scurt. Dar atenție la sănătate, care poate deveni un subiect sensibil în acest interval.

Rac

E timpul să vă gândiți la modul în care percepeți legătura cu persoana iubită și cum rezonați, dacă vă hotărâți să porniți sau nu împreună în marea aventură a vieții. În carieră, multe dintre așteptările pe care le aveți nu se vor împlini până la finalul anului, așa cum sperați. Țineți forma fizică sub observație – atenție la ceea ce mâncați, odihniți-vă cât aveți nevoie și includeți în program și momente de relaxare.

Leu

Simțiți anumite tensiuni, poate chiar frustrări în cuplu, dar nimeni nu poate ghici ce gândiți, deci ar trebui să vă exprimați deschis sentimentele. Dacă vă credeți insuficient apreciată la actualul loc de muncă, nu ezitați să căutați altul, important e să faceți ceva ce vă place. Sunteți pe cale să tratați unele probleme de sănătate înainte chiar de a apărea, ceea ce reprezintă o abordare periculoasă. Mai bine mergeți la doctor.

Fecioară

Atitudinea dumneavoastră față de cineva de care sunteți atrasă ar putea fi prea exigentă sau critică. Relaxați-vă și fiți mai permisivă. Poate că a venit vremea să explorați posibilitatea de-a avea o ocupație liberală și să luați o decizie clară despre ce anume doriți să realizați. Frământările interioare din această perioadă și temperamentul impetuos pot împiedica găsirea liniștii și a echilibrului de care aveți nevoie.

Balanță

Vă aflați într-o dispoziție de libertate totală și foarte prietenoasă, dar aveți grijă să nu vă faceți partenerul gelos. Excelați atât în activitățile de grup, cât și în proiectele individuale, însă atitudinea rebelă care vă caracterizează în această lună vă poate provoca unele probleme. Pentru echilibrul interior, reorganizați-vă programul de lucru și ritmul de viață și căutați modalități noi de relaxare.

Scorpion

Vă aflați într-o stare de spirit romantică, visătoare, și ar fi bine să petreceți mai mult timp cu persoana iubită, astfel relația va deveni și mai solidă. Aveți multe șanse să vă dezvoltați profesional, depinde doar de dumneavoastră să profitați la maximum de aceste circumstanțe favorabile și să vă folosiți energia într-un mod constructiv. Căutați ajutor profesional și tratament adecvat și veți depăși cu succes orice problemă medicală.

Săgetător

Cele care doresc legături de durată și stabile primesc sprijin din partea astrelor în partea a doua a intervalului, deci e foarte probabil ca darul de Sărbători să vină sub forma cuiva foarte special. Ați putea simți că e momentul să vă părăsiți locul de muncă actual, dar nu acționați decât dacă aveți un plan de rezervă. Dacă apar indispoziții, încercați să aflați cauzele mai profunde – emoționale și spirituale.

Capricorn

Vreți ca partenerul să fie responsabil și matur, așa că încercați încă din primele etape ale relației să vedeți dacă poate deveni ceva stabil pe termen lung. Nerăbdarea, nevoia de a vă dovedi aptitudinile mai repede decât o impun regulile interne la job ar putea fi cauza unor neînțelegeri cu colegii sau chiar cu șeful direct. Nu vă grăbiți și nu acționați impulsiv, ați putea pierde prieteni influenți sau persoane dragi.

Vărsător

Sunteți decisă să vă consolidați relația, astfel că ar trebui să vă folosiți toată înțelepciunea și puterea de seducție pe care o sugerează poziția astrelor în acest interval. Pentru carieră e un moment semnificativ, așa că implicați-vă în proiecte comune, fiți îndrăzneață și uitați-vă temerile și îndoielile legate de calitățile proprii. În ceea ce privește sănătatea, nu ar fi surprinzătoare o răceală de sezon pe fondul scăderii imunității.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here