Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru ianuarie-februarie

0
373
horoscop ianuarie februarie 2019

Relația amoroasă traversează o perioadă cu turbulențe la început de 2019 pentru Gemeni, în timp ce Scorpionii sunt deja cu gândul la o evadare romantică de Ziua Îndrăgostiților.

BERBEC

Acest început de an se anunță favorabil pentru cine vrea să flirteze, să se distreze și să întâlnească oameni noi, dar fără a-și asuma angajamente. Din punct de vedere profesional, puteți avea multe realizări dacă vă orientați spre ceva nou, care se potrivește perfect abilităților dumneavoastră. Nu ar trebui totuși să renunțați la tot ceea ce ați făcut până acum, ci doar să nu rămâneți blocată într-un loc călduț. Urmați-vă chemarea și vă veți simți mult mai împlinită.

TAUR

Vă bucurați de o viață sentimentală armonioasă, dacă sunteți într-o relație, iar dacă încă mai căutați pe cineva, e posibil să fie mai aproape decât vă imaginați, în grupul de prieteni. În carieră e timpul să faceți o schimbare, poate chiar să vă întoarceți la un vis mai vechi rămas nerealizat. Trebuie numai să credeți într-un ideal și astrele vă vor ajuta cu bunăvoință. Nu neglijați starea de oboseală – un weekend prelungit de Valentine’s Day la munte vă poate remonta.

GEMENI

Relația amoroasă devine precipitată, unele problemele mai vechi pot reapărea și va trebui să analizați și să clarificați tot ceea ce vă face să vă îndoiți de un viitor împreună sau de loialitatea partenerului. Lucrurile arată bine în ceea ce privește banii, deși nu vor apărea imediat. Negocierile sunt favorabile, chiar și unele investiții. Agitația și suprasolicitarea mentală ar putea să devină zilnice în prima lună a anului, așa că încercați să găsiți un hobby calm, care să vă relaxeze.

RAC

Urmează două luni ce favorizează visarea și starea aceea în care simțiți nevoia de a dărui și a primi dragoste, de a fi parte dintr-o relație stabilă și fericită. În a doua jumătate a lui ianuarie, la job au loc evenimente care vă fac să vă uitați mai atent la oportunitățile profesionale. Veți înțelege mai clar dacă e cazul să continuați sau să luați alte decizii. Oricum, atmosfera generală astrologică favorizează schimbarea. Dați-vă timp să ajungeți la un echilibru între fizic și mental.

LEU

Ar trebui să fiți mai răbdătoare în această perioadă, să vă concentrați pe fapte reale și să priviți mai îngăduitor unele evenimente care au loc în viața sentimentală. Ultimele zile ale lunii februarie sunt mai prielnice discuțiilor calme și echilibrate cu partenerul, cu șanse mai mari de a găsi soluții. Energia vă ajută să prospectați piața pentru potențiale investiții, noi locuri de muncă sau proiecte de grup. Redescoperiți satisfacția de a face exerciții fizice și de a vă păstra un tonus bun.

FECIOARĂ

Vă simțiți liberă să visați, să vă îndrăgostiți și să petreceți. Dar dacă sunteți în căutarea unei relații pe termen lung, nu este momentul potrivit pentru așa ceva. Financiar, s-ar putea ivi un nou mod de a câștiga bani, o nouă sursă de venit. E totuși mai sigur să revedeți unele documente, poate chiar să vă renegociați contractul de muncă. Exprimați-vă sentimentele și nu vă închideți în sine, chiar dacă există și aspecte mai dureroase – scăpați de povara frustrărilor.

BALANȚĂ

E timpul să vă bucurați de mai multă siguranță emoțională și să vă dedicați iubirii, cu atât mai mult cu cât din partea celui drag aveți toată atenția și înțelegerea. Latura profesională e favorizată de astre, astfel că vă puteți consolida reputația, prestigiul și veți câștiga aprecierile șefi lor, deși nu-i exclus să existe și colegi invidioși care să încerce să vă discrediteze. Entuziasmul s-ar putea transforma cu ușurință în epuizare dacă nu ridicați piciorul de pe accelerație.

SCORPION

Pigmentați-vă relația cu drăgălășenii și planificați în secret o mică escapadă de Ziua Îndrăgostiților, veți fi și mai adorată de partener. La job, creativitatea și tenacitatea nu vă sunt trecute cu vederea. Dar aveți grijă la predispoziția de a fi prea sensibilă la ceea ce spun alții despre dumneavoastră. Încercați să vă gestionați timpul și eforturile cu mare atenție, astfel încât să nu vă depășiți limitele fizice și psihice.

SĂGETĂTOR

În intervalul acesta de la începutul anului aveți sentimentul că eforturile dumneavoastră nu dau rezultate, că nu primiți ceea ce sperați de la omul iubit. E doar o falsă impresie, astrele vă sunt alături! În carieră, nu vă așteptați ca lucrurile să fie ușoare sau să meargă de la sine. Va trebui să vă dovediți tenacitatea, să lucrați în echipă și să fiți rezistentă la stres. Ultimele zile din februarie sunt favorabile pentru relaxare și răsfăț.

CAPRICORN

Se întrevăd aspecte armonioase în relație, în aceste luni: iubire necondiționată, sensibilitate, înțelegere. La muncă, vă puteți simți mult mai bine dacă lăsați la o parte complexele și nevoia de a obține aprecieri de la cei din jur. Dacă e vorba despre interacțiunile cu șefii, partenerii de afaceri sau chiar cu colegii, ar trebui să le acordați mai multă atenție și să fiți mai diplomată. Reîncărcați-vă bateriile lucrând la flexibilitatea corporală.

VĂRSĂTOR

Dacă aveți sentimentul că unele situații încărcate emoțional seamănă cu altele mai vechi prin care ați trecut și care nu s-au terminat prea bine, evitați să faceți aceleași greșeli și sperați că totul va fi altfel de această dată. În carieră, ar trebui să o luați încet și să aveți răbdare, astfel încât să nu stricați ce ați clădit cu efort sau să transmiteți mesaje incoerente. Până la finalul intervalului, încercați să lăsați în urmă toate problemele care vă macină.

PEȘTI

Cu toate că se prefigurează câteva evenimente emoționale contradictorii, reușiți să priviți partea plină a paharului și să armonizați lucrurile dintre voi. Pentru că doriți să vă consolidați un viitor profesional sigur, aveți tendința să vă implicați prea ușor în anumite proiecte girate de diverși prieteni. Ar fi bine să cântăriți cu mare grijă promisiunile până să vă puneți semnătura pe contract. Sunteți plină de energie și idei noi, creativă și pozitivă tot intervalul.

Articol apărut în numărul de ianuarie-februarie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Previziunile esențiale ale lunii decembrie: horoscop pe final de 2018”!

Foto: prin amabilitatea brandului (broșă Swarovski)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here