Viitorul vi se dezvăluie: previziuni esențiale pentru noiembrie

0
881
horoscopul lunii noiembrie 2018

Vărsătorii caută în această perioadă metode prin care să se facă remarcați la locul de muncă, iar Gemenii își revizuiesc la sânge strategia pe care-și bazează întreaga carieră.

Berbec

În prima parte a lunii veți fi preocupată de propriile dorințe și mai puțin receptivă la nevoile partenerului. În aceste condiții, nu aveți dispoziția să vă asumați angajamente pe termen lung. Preocupările legate de muncă și de bani par să vă ocupe cea mai mare parte a timpului, iar eforturile vă sunt recunoscute și recompensate în consecință. Dar este foarte important să vă și relaxați sau să vă răsfățați, poate făcându-vă un mic cadou, ceva ce vă doriți de mult timp.

Taur

Vă bucurați de foarte multă atenție din partea iubitului încă din primele zile ale lui noiembrie, iar dacă sunteți singură, găsiți cu ușurință pe cineva, cel puțin temporar. La job fiți foarte atentă la promisiunile de câștiguri care sună prea bine pentru a fi adevărate – în această perioadă nu puteți obține nimic fără efort intens și perseverență. În primele două decade vă motivați cu ușurință, dar există și o predispoziție spre agitație emoțională.

Gemeni

Multe lucruri se pot dovedi foarte diferite de cele pe care vi le-ați imaginat și v-ar prinde bine să fiți mai răbdătoare și să dovediți mai mult tact, deoarece egoul ar putea să stea în calea celei mai frumoase povești de dragoste. Simțiți că planurile profesionale pe termen lung sunt întârziate sau blocate de unele evenimente și e momentul să vă revizuiți strategiile pe care vă construiți cariera. Sfârșitul lunii e marcat de o predispoziție spre îngrijorări, din fericire nefondate.

Rac

Oricât de mult vă doriți să rezolvați anumite situații sau să inițiați ceva nou în viața amoroasă, lucrurile se mișcă foarte încet în această lună și e nevoie de mult efort, ba chiar de revizuiri și reevaluări. Dacă sunteți dispusă să adoptați noi metode de lucru, să vă promovați online, atunci ideile dumneavoastră vor deveni mai vizibile și venitul se va îmbunătăți substanțial. Pentru a vă menține în formă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face e să acordați mai mult timp hobby-urilor.

Leu

Prima decadă poate fi marcată de neînțelegeri privind fidelitatea și implicarea în relație și e posibil ca unii Lei să își revizuiască planurile, deși nu e cea mai benefică poziționare astrală pentru luarea unor decizii majore. Perseverența și atenția la detalii vă pot conduce încet, dar sigur, la creșterea și consolidarea veniturilor, iar dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, intrați în legătură cu un fost angajator. În ceea ce privește sănătatea, e timpul să abordați un stil de viață mai echilibrat.

Fecioară

Viața sentimentală tinde să fie agitată, cu neînțelegeri și conflicte. Vreți să vă impuneți dorințele, deși partenerul are unele idei diferite. Calea de mijloc nu e ușor de găsit. Norocul este de partea dumneavoastră spre finalul intervalului, când în carieră s-ar putea ivi ocazii neașteptate: noi contracte, asocieri, colaborări. Dar nimic nu funcționează fără să fiți flexibilă, comunicând și făcând concesii financiare. Aveți un tonus bun, însă tensiunile nervoase sunt mari și vă seacă de energie.

Balanță

În prima jumătate a lunii, tindeți să fiți mai iubitoare și reușiți să vă bucurați de stabilitate emoțională, cu condiția să nu deveniți prea posesivă. La job vreți prea mult și prea repede și începeți să-i presați pe colegi să țină ritmul. Dacă aveți o afacere, concentrați-vă asupra a ceea ce puteți face, asupra resurselor de care dispuneți și nu vă bazați pe alții pentru ajutor, fie ei prieteni sau asociați. În ansamblu, forma mentală și fizică se îmbunătățește în a doua jumătate a lunii.

Scorpion

Ați putea începe o relație la distanță sau cu cineva dintr-o altă cultură. Dacă sunteți într-o relație, aceasta se va îmbunătăți considerabil, veți fi mai apreciată de jumătatea dumneavoastră și lucrurile vor devini mai armonioase. În carieră simțiți nevoia de a fi mai liberă și de-a avea mai multă autoritate – poate că e timpul să creați baza pentru o afacere proprie. Aveți resursele emoționale necesare pentru a depăși o serie de temeri mai noi sau mai vechi.

Săgetător

Puteți rezolva o serie de probleme mai vechi legate de încredere reciprocă și fidelitate – e un moment minunat să iertați și să cereți iertare. Astrele favorizează proiecte pe termen lung și veți întâlni oportunități de a colabora cu grupuri influente sau cu companii mari, dar aceste legături trebuie să fie gestionate cu atenție. Stresul vă poate afecta sistemul digestiv, așa că trebuie să fiți mai atentă la obiceiurile alimentare și să vă odihniți.

Capricorn

Vă aflați într-o dispoziție romantică, idealistă și comunicați mai mult cu partenerul, arătându-i că aveți planuri serioase și concrete pentru viitor. S-ar putea ca anumite proiecte la care lucrați să se afle în conflict de interese cu proiecte de la locul de muncă și va trebuie să fiți răbdătoare – nu renunțați la ceea ce aveți de gând să faceți, chiar dacă sunteți presată. Puteți trece printr-o serie de stări optimiste, urmate de neliniște sau pesimism.

Vărsător

Când vine vorba despre dragoste, totul se desfășoară fără probleme luna aceasta și aveți aceeași viziune asupra a ceea ce trebuie să faceți împreună. Este un moment bun pentru a clarifica unele problemele legate de bani și pentru a vă gândi serios la abilitățile pe care le aveți și la modul în care le folosiți pentru a vă face remarcată la serviciu. Ar fi util să găsiți noi modalități de a vă relaxa – încercați câteva rețete inedite în bucătărie sau faceți-vă de lucru prin grădină.

Pești

Astrele vă prezic doar aspecte armonioase în noiembrie, așa că e timpul să profitați și să petreceți cât mai mult timp împreună cu iubitul. Un proiect la care ați tras tare în ultima vreme s-ar putea finaliza, făcând loc unuia nou, dar vor fi negocieri legate de bani, care se mișcă mai lent decât ați fi sperat. Spre sfârșitul lunii, o problemă mai veche de sănătate poate să apară din nou și va trebui să mergeți la medic de îndată ce simțiți că ceva nu este în regulă.

Articol apărut în numărul de noiembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Viitorul vi se dezvăluie: horoscopul lunii septembrie”!

Foto: Inel Swarovski

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here