Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru octombrie

0
65

Astrele oferă o doză suplimentară de energie persoanelor născute în zodia Berbecului, iar Balanțele sunt nevoite să-și reorganizeze programul pentru a-și regăsi echilibrul.

Berbec

În octombrie rezolvările sunt la îndemână, deși partenerul ar putea să nu fie dispus să accepte compromisuri. Armonizați-vă cu răbdare și dedicați mai mult timp discuțiilor deschise. În ceea ce privește cariera, lucrurile tind să stagneze în prima jumătate a lunii și ar fi mai bine să vă reevaluați obiectivele. Poate simțiți nevoia de a schimba ceva, surprinzând pe toată lumea. Astrele vă oferă energie, vitalitate și o predispoziție spre a vedea lucrurile într-o lumină optimistă.

Taur

Este un moment bun pentru a vă exprima sentimentele pentru cineva, pentru a iniția un prim contact sau pentru a depăși curtarea și a vă mărturisi dragostea. Apar noi provocări la locul de muncă, atunci când șefii decid să vă testeze cunoștințele și abilitățile și să vă ofere mai multe sarcini. Oricât de dificil ar părea, este ocazia ideală să vă dovediți la înălțimea așteptărilor. Cum starea de sănătate depinde de modul în care vă gestionați resursele, concentrați-vă doar pe priorități și relaxați-vă.

Gemeni

S-ar putea să începeți o nouă relație, sau un gest romantic, la momentul potrivit, ar putea reaprinde flacăra pasiunii și veți redescoperi plăcerile intimității. Ar trebui să faceți un bilanț și să vă revizuiți cu atenție atât aspirațiile profesionale, cât și impactul material pe care anumite decizii îl pot avea. Legat de sănătate, deși apar ceva semne care vă îngrijorează, nu vă alarmați: urmați cu strictețe sfaturile medicului și relaxați-vă, totul revine în curând la normal.

Rac

Dacă sunteți deja într-o relație, vă bucurați de momente romantice, descoperind că sunteți iubită și apreciată. Dacă sunteți în căutarea iubirii, trebuie să acționați cu mai multă încredere. Intervalul vă poate aduce mai multă îndrăzneală, dorința de a experimenta noi metode de lucru, dar și o înclinație spre rigiditate în gândire și inflexibilitate în legăturile cu colegii de muncă sau subalternii. Sunteți mereu tensionată și va trebui să faceți față cumva stresului.

Leu

Poate că e timpul să scoateți armele grele atunci când vine vorba despre seducție și să vă exprimați fără ezitare sentimentele pentru cineva care vă place. Chiar dacă lucrurile tind să stagneze din punct de vedere material, aveți tendința de a ignora anumite probleme evidente și de a vă concentra asupra unor proiecte mari, ale căror consecințe nu sunt realiste însă. Faceți-vă timp pentru un hobby, care vă va ajuta să vă simțiți relaxată și fericită.

Fecioară

Pentru a menține armonia în cuplu, aveți nevoie de mult tact, răbdare și o minte deschisă atunci când vine vorba despre ceea ce vrea iubitul, deși s-ar putea să simțiți că este imposibil să ajungeți la un acord. Spre finalul lunii, potențialele neînțelegeri cu colaboratorii, partenerii de afaceri sau colegii de muncă ar putea fi clarificate. Nu sunteți în cea mai bună formă și în a doua jumătate a lunii, impulsivitatea vă dă bătăi de cap.

Balanță

Vă aflați într-o dispoziție romantică, visătoare, poate chiar idealistă, și sunteți dispusă să iertați și să-i oferiți un spațiu suficient celui iubit. Oricât de puțin probabil este, aveți grijă totuși să nu deveniți, de fapt, naivă. Sunt necesare schimbări de mentalitate la locul de muncă, dar și o mai mare libertate de mișcare pentru a vă evidenția și a deveni mai eficientă. Reorganizați-vă programul și ritmul vieții, pentru a găsi un echilibru între muncă, aventură și odihnă.

Scorpion

Lucrurile se liniștesc, devin mai armonioase și mai clare în relație. Puteți avea discuții constructive și mature despre subiecte mai neplăcute și puteți lua cu ușurință decizii mai dure. Cariera și reputația sunt promițătoare toată perioada și aveți șanse mari să vă remarcați, iar eforturile vă sunt recunoscute, apreciate și recompensate. Petreceți timp cu familia în mod regulat pentru a vă reîncărca bateriile, fizic și emoțional.

Săgetător

Este un moment bun pentru povești de dragoste la distanță sau găsirea de soluții pentru ca o astfel de relație să funcționeze în cele mai bune condiții. La locul de muncă veți avea șansa de a construi cu răbdare strategii clare pe termen lung; în schimb, viața personală este plină de stres și agitație, care pot avea repercusiuni asupra sănătății. Dar când vă așteptați cel mai puțin, veți primi sprijin de la cineva drag, ceea ce înseamnă mult pentru moralul dumneavoastră.

Capricorn

În prima săptămână din octombrie vi se cer niște promisiuni care vă fac să vă simțiți limitată sau prinsă în capcană. Dar găsiți o modalitate de a ajunge la un acord cu partenerul, iar încrederea și pasiunea sunt ușor de restabilit. Dacă nu vă place ceea ce faceți sau doriți să vă schimbați locul de muncă, acum este momentul potrivit pentru a lua decizia. Probleme de sănătate mai vechi ar putea apărea din nou – nu amânați o vizită la medic.

Vărsător

Deși chiar visați să oficializați relația, va trebui să mai amânați – nu este un moment bun pentru un astfel de pas. Totuși ar merita să reluați discuțiile în legătură cu mutarea împreună. Munciți mult, dar vă și place. În ultima parte a lunii, comunicarea la locul de muncă se îmbunătățește foarte mult, însă legăturile cu colegii sau asociații din afaceri pot deveni tensionate. N-ar fi rău să căutați o dietă, un stil de viață mai sănătos și să le încercați.

Pești

Ocupată cu munca, se pare că nu aveți suficient timp pentru cel drag. Singura cale de a pune lucrurile pe făgașul normal este comunicarea deschisă cu acesta. La serviciu s-ar putea să simțiți adesea că nu faceți nici un progres, că oriunde vă întoarceți există obstacole, că nu vă puteți baza pe nimeni altcineva decât pe dumneavoastră înșivă. Eforturile pe care le faceți vă pot epuiza, iar dacă nu stabiliți un program clar de relaxare și odihnă, riscați slăbirea sistemului imunitar.

Materialul a apărut în numărul de octombrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Viitorul vi se dezvăluie: horoscopul lunii septembrie”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor (Cercei Teilor)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here