Andy Samberg și Sandra Oh vor prezenta ediția din 2019 a Globurilor de Aur

0
Prezentatori Globurile de Aur 2019

Cu o lună înainte de ediția din 2019 a Globurilor de Aur și cu o zi înaintea afișărilor nominalizărilor, starul serialului „Brooklyn Nine-Nine” Andy Samberg și vedeta din „Killing Eve”, Sandra Oh, au fost desemnați ca fiind gazdele ceremoniei care se va desfășura pe 6 ianuarie.

Aceasta este cea de-a doua oară când Globurile de Aur vor fi găzduite de un duo, după ce în trecut fostele colege ale lui Andy de la „Saturday Night Live”, Tina Fey și Amy Poehler, au fost însărcinate cu această misiune.

Samberg a fost alegerea evidentă pentru prezentarea evenimentului. El este un câștigător al Globului de Aur cu „Brooklyn Nine-Nine”, iar noul sezon al acestuia va începe pe 10 ianuarie. În plus, Samberg, care are multă experiență în televiziune din anii săi petrecuți la „Saturday Night Live”. Samberg și Oh au făcut un prim test împreună la cea de-a 70-a ediție a Premiilor Emmy din septembrie, difuzate pe NBC.

„Sandra și Andy sunt alegerile perfecte pentru a găzdui acest eveniment de clasă mondială”, a declarat Paul Telegdy și George Cheeks, co-președinți, NBC Entertainment. „Ei aduc inteligență, farmec și stil într-o cameră plină cu cele mai bune filme și seriale. Cu siguranță va fi o altă noapte de neuitat.”

Această veste a sosit la o zi după ce oficialii de la Oscaruri l-au anunțat pe Kevin Hart ca fiind prezentatorul ce va găzdui ceremonia de anul viitor. Ediția din 2018 a Globurilor de Aur a înregistrat o scădere a ratingurilor, dar cu toate acestea a atras 19 milioane de spectatori.

Citiți și: “Cea de-a 75-a editie a galei Globurile de Aur: castigatorii din 2018”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here