Prietena miresei: ce purtăm la un party de nuntă

0
Prietena miresei ce purtăm la un party de nuntă

Sezonul nunților este oficial deschis și dacă deja ați primit o invitație, cu siguranță, sunteți preocupată cu alegerea unei ținute în ton cu dress-code-ul evenimentului.

Cel mai probabil există multe detalii și specificații, însă noi vă propunem 3 variante de ținute potrivite pentru cele mai populare teme de party în sezonul de primavară-vară 2019.

PARTY LA MARE

Purtați o rochie care va arăta superb în adierile vântului. Un model evazat, cu pliseuri, într-o nuanță nisipie, este varianta pe care mizăm noi. Completați cu detalii aurii și o geantă mini, împletită, cu o formă geometrică.

Rochie de șifon A.W.A.K.E., net-a-porter.com, 1.109 Euro; Colier placat cu aur Pandora, 799 Lei; Cercei Mango, 139.90 Lei; Apă de parfum Dia Woman, Amouage, Beautik Haute Parfumerie, 100 ml, 1.350 Lei; Geantă Mango, 199.90 Lei; Sandale Zara, 149.90 Lei

PARTY ÎN GRĂDINĂ

Dacă urmează să ajungeți la un eveniment ce se desfășoară într-o grădină înflorită, puteți să mergeți pe o variantă grafică și să purtați o ținută cu imprimeu floral. Vă propunem însă o variantă mai neconvențională, cu accente colorate, precum o rochie satinată într-o nuanță lime. Accesorizați cu piese de culori contrastante – o broșă în formă de floare sau o geantă mini cu pene vor oferi look-ului prospețime.

Rochie de satin Sportmax, Max Mara, 3.099 Lei; Geantă cu pene Attico, preț la cerere; Broșă Molly Goddard, farfetch.com, 364 Euro; Apă de parfum Histoires De Parfums, 1899, Elysee, 120 ml, 750 Lei; Inel de argint Swatch, Cellini, 380 Lei; Pantofi de piele cu cristale Gucci, 7.095 Lei

CINĂ FABULOASĂ

Piesele de o eleganță atemporală, într-o cromatică alb-negru, sunt o alegere potrivită pentru o cină rafinată cu pahare de cristal și un tort cu mai multe niveluri. Un clutch cu broderie avangardistă și bijuteriile prețioase vor oferi ținutei o notă de șic modern.

Rochie Givenchy, Mengotti, 6.620 Lei; Clutch Dries Van Noten, net-a-porter.com, 785 Euro; Agrafă cu cristale Gucci, 2.620 Lei; Inel aur alb 18K cu diamante negre Teilor, 15.165 Lei; Pantofi de piele întoarsă Casadei, Distinto, 3.000 Lei; Apă de parfum White Cristal Collection, Lalique, Elysee, 100 ml, 22.920 Lei

Citiți și: “Nunta 2.0: aplicațiile momentului pentru smartphone”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Imagine deschidere: Imaxtree (Lela Rose SS19)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here