Prima colecție capsulă TommyXLewisXH.E.R. a avut premiera la London Fashion Week

0
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger a celebrat puterea loialității și credința că un progres conștient este cel mai bine atins prin intermediul parteneriatelor semnificative, în cadrul experienței de podium TOMMYNOW Primăvară 2020, din timpul London Fashion Week.

În conformitate cu viziunea brandului de a nu risipi nimic și de a întâmpina totul, evenimentul de sezon a evidențiat pașii de sustenabilitate și sentimentul de inclusivitate în centrul celei de-a patra colecții TommyXLewis realizate de Tommy Hilfiger și Lewis Hamilton. Într-un twist surprinzător, cei doi colaboratori au invitat-o de asemenea pe cântăreața și compozitoare, câștigătoare a premiilor Grammy, H.E.R., să își adauge stilul authentic în 12 piese statement TommyXLewisXH.E.R., extinzând astfel unitatea colectivă a sezonului.

După ce a călătorit timp de șapte sezoane în întreaga lume, evenimentul experiențial de modă a revenit la London Fashion Week, ca o întoarcere acasă pentru Lewis Hamilton, duminică, 16 februarie 2020, ora 10 p.m, ora României, la Tate Modern, The Tanks.

Spectacolul de modă TOMMYNOW din acest sezon aduce la viață și imersează consumatorii de la nivel global în spiritul tineresc, optimist și veșnic în mișcare al brandului. Prin intermediul platformei TOMMYNOW, brandul continuă să împingă granițele a ceea ce înseamnă industria modei, experiența pe care o oferă și – cel mai important – dialogurile pe care le susține.

Evenimentul are la bază abordarea-semnătură “See Now, Buy Now” a lui Tommy Hilfiger, cu look-urile de podium disponibile imediat prin intermediul unui ecosistem de canale de compărare disponibil în peste 70 de țări.

STATEMENT-UL COLECȚIEI

Primăvara 2020 este despre a gândi dincolo de sezon, spre viitor – concentrându-ne pe propria călătorie de a nu irosi nimic și a întâmpina toate posibilitățile.

Acest sezon celebrează loialitatea: față de cine ești, lucrurile în care crezi și încotro dorești să te îndrepți. TOMMYNOW s-a întors la esență, conducând audiența printr-o călătorie senzorială care celebrează viziunea de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger de a crea o modă care să nu irosească nimic și să rămână deschisă către tot.

Într-o revenire acasă a pilotului de curse britanic, Tommy Hilfiger și Lewis Hamilton prezintă cea mai sustenabilă colecție TommyXLewis de până acum, cu peste 75% din stiluri prevenind din surse mai sustenabile, inclusiv bumbac organic 100%, materiale reciclate, alternative pentru puful de pasăre și denim pre-spălat cu impact redus asupra mediului.

Colecția TommyXLewis Primăvară 2020 continuă să îmbine două lumi: patrimoniul puternic al brandului cu stilul lui Lewis Hamilton inspirat de moda străzii, în timp ce nuanțele de albastru și verde militărești se amestecă printre tonuri neutre și culori pop neon.

Implicarea cântăreței și compozitoarei, câștigătoare a premiilor Grammy, H.E.R., se regăsește în imaginile grafice reprezentative și citatele lirice prezente în cele 12 piese statement.

În onoarea celei de-a 35-a aniversări a brandului și a patrimoniului acestuia, semnătura HILFIGER Crest strălucește printr-o grafică all-over, panglici și broderii bogate. Loialitatea față de promovarea valorilor de lungă durată se extinde în continuare la inclusivitate și diversitate, TOMMYNOW Primăvară 2020 îmbrățișând filosofia „Style for All” – credința că stilul excelent șterge toate limitele referitoare la sex, vârstă, etnie și corp. TommyXLewis și TommyXLewisXH.E.R. oferă măsuri extinse pentru toate constituțiile corporale, în timp ce HILFIGER COLLECTION a creat piese vestimentare pentru femei și bărbați în paralel cu încurajarea împărtășirii între sexe a pieselor vestimentare din garderobă.

 

Sursă foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here