Prima colectie H&M prezentata la Saptamana Modei de la Paris

0
83

Cel dintai show pus in scena de H&M in cadrul Saptamanii Modei de la Paris i-a avut printre invitati pe Ashley Olsen, Chloe Moretz, Emma Roberts si Carine Roitfeld si s-a desfasurat intr-un spatiu special amenajat in gradina Muzeului Rodin.

Colectia H&M Toamna 2013, creata de echipa proprie de design a brandului suedez, include fracuri scurte, mantouri cu linii masculine, nenumarate tricotaje si piese versatile, precum jacheta in stil boho sau varianta din piele la doua randuri de nasturi. Un simt al grandorii delicate a fost evident in piese ca rochia cu paiete si spatele gol sau topul decorat cu franjuri pe umeri. Cara Delevingne, Isabeli Fontana si Arizona Muse sunt doar cateva dintre modelele de succes implicate in show.

 Foto: Stéphane Fugier. Prin bunavointa H&M

Atmosfera serii a fost creata in buna masura de locul de desfasurare a prezentarii, decorat ca un apartament plin de eleganta petrecerilor pariziene din anii ’70.  “A fost un spectacol foarte reusit. M-am simtit ca in casa H&M, care pentru o seara a devenit si casa mea. A fost foarte distractiv”, a spus Cara Delevingne.

Colectia va fi disponibila din 5 septembrie 2013 in aproximativ 200 de magazine H&M din intreaga lume, precum si online.

Urmariti aici un video de la eveniment!

[vimeo 60735817 610 342]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here